Televizyon
17 Nis 2018 00:19 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:09

Survivor'da bu hafta kim elendi? İşte adaya veda eden isim...

"Survivor kim elendi?" sorusu bu akşam yapılan son SMS oylamasının sonuçlarının açıklanmasının ardından yanıtlandı.

Survivor'da dokunulmazlık oyunlarının ardından gerçekleşen eleme geceleri oldukça üzücü olmaya devam ediyor. Değişen konseptin ardından da istediği performansa ulaşamayan gönüllüler takımı oynana iki dokunulmazlık oyununu da kaybetmişti ve adalarından birinin eleneceği kesinleşmişti. Gönüllüler takımı eleme adayı olarak Cumali, Hakan ve Damla'yı belirlemişti. Peki, Survivor'da kim elendi? İşte adaya veda eden o isim.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da oynana iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımı gerçekleşen ada konseyiyle birlikte, takımlarının ortak kararıyla ilk eleme adayını Cumali olarak belirlemişti. Ardından bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Hilmi Cem ise sürpriz bir karar vererek Hakan'ın adını verdi ve Hakan ikinci eleme adayı oldu. İkinci kez dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler bu sefer takım kararıyla Damla'nın ismini eleme adayı olarak belirlemişti ve üçüncü aday Damla olmuştu. Gerçekleşen halk oylamasıyla birlikte adaya veda eden isim Cumali oldu.

CUMALİ SURVİVOR'A BÖYLE VEDA ETTİ:

''Her güzel şeyin bir sonu vardır. Benim için Survivor gerçekten çok güzeldi. Sefasıyla cefasıyla. Buraya gelirken beni koşturan teyzeler bana sahip çıkan evlerden helallik istiyorum. Gerçekten çok emekleri geçti. Gerçekten çok iyi insanlar tanıdım. Yola çıktığımda melekler için yolculuğa çıktım buraya kadarmış. Senden, Alp abiden Hakan abiden de helallik istiyorum. Olsun, buraya kadarmış, yapacak bir şey yok.''



CUMALİ AKGÜL KİMDİR?

Cumali Akgül Iğdır doğumlu ve 32 yaşındadır. Evli ve dört çocuk babası olan Cumali Akgül, Survivor 2018 Gönüllüler takımının ilk yarışmacısıdır. Cumali, Iğdır’dan İstanbul’a 50 günlük yürüme serüveninden sonra Survivor kadrosuna dahil edildi.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyunlarının heyecanı her geçen gün artmaya devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı aç olan karınlarını doyurabilmek adına son ana kadar mücadelelerini sürdürmeye devam ediyorlar. Bu akşam Acun Ilıcalı ödül oyunu öncesinde ödülü açıkladı ve iki takım yarışmacıları da adeta kriz geçirdi. Ödül bir kova dolusu tavuktu. Yarışmacılar ödül için kilitlendiler ve zorlu parkurda birbirleriyle savaştılar. Oynanan ödül oyununu kazanan taraf ünlüler takımı oldu ve karınlarını tıka basa doyurdular.

BARAKA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da baraka ödülü yarışmacılar için oldukça önem arz ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam daha rahat bir ada koşulunda yaşamak için karşı karşıya geldiler. Ünlüler takımı baraka oyununda yine es geçmedi ve mücadeleyi kazanmayı bildi. Zorlu parkurda ünlüler takımı 10-7 maçı kazanarak, yataklı ve yastıklı adalarına geri döndüler.