Televizyon
19 Şub 2017 08:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:30

Survivor'a kim katıldı, kimler elemeye kaldı?

Survivor 2017'de Fulya, Seda, Denisa ve Yiğit'in ardından "Survivor'da bu hafta kim elenecek" sorusu cevabını buluyor.

Survivor son bölümde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için Ünlüler ve Gönüllüler takımı kıyasıya bir mücadele verdi. Açlığa dayanamayan Eser West'in takımdan ayrılmasının şokunu yaşanırken, iki takım da dokunulmazlık için parkurda çıktı. Eser West'in gitmesiyle, yeni bir yarışmacı Survivor'a katıldı. Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eser West'in yerine gelen yeni isim kim? Eleme adayları kimler? İşte detaylar...

Survivor 2017’de 18 Şubat Cumartesi akşamı ünlüler ve gönüllüler takımı haftanın ilk dokunulmazlık yarışı için yarıştı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı.Gönüllüler takımına dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı, bireysel dokunulmazlık için ter döktü. Ünlüler takımından Adem Kılıççı bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı oldu. Adem Kılıççı, iki eleme adayının belli olduğu eleme konseyinde bir kişinin ismini söyledi.

SURVIVOR’DA YENİ YARIŞMACI KİM?
Survivor'da açlığa dayanamayan ve sürekli sinir krizleri geçiren Eser West'in adaya veda etmesinin ardından Acun, Survivor'a yeni bir ismin katılacağını duyurdu. Gönüllüler Takımınını yeni yarışmacısı Göz6 yarışmasında ikinciliği elde eden Bulut Özdemiroğlu oldu.

SURVIVOR’DA ELEME ADAYLARI KİM?
Survivor’da dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı ada konseyinde 2 eleme adayını belirledi. Konseyde ismi en çok yazılan kişi Sabriye olurken, bireysel dokunulmazlığı kazanan Adem, Çılgın Sedat’ın adını söyledi.

ANIL VE BERNA GERGİNLİĞİ SÜRÜYOR
Ödül oyununun sonunda tartışan Anıl ve Berna arasındaki gerginlik adaya da taşındı. Anıl bir daha Berna ile konuşmayacağını açıkladı.

SERHAT AKIN’DAN ESER WEST YORUMU
Ünlüler’de Serhat, yarışmaya veda eden Eser için; “Onun bana bir sözü vardı. Seninle adalar birleştiğinde görüşeceğiz demişti. Bu olayı göremeyeceğiz.” yorumunu yaptı.



BULUT ÖZDEMİROĞLU KİMDİR?
Eser West’in Survivor’dan ayrılmasının ardından yerine gelecek isim merakla bekleniyordu. Dokunulmazlığı oyunun ardından Gönüllüler takımına yarışmacı olarak katılan isim belli oldu. Gözaltı yarışmasının finalistlerinden biri olan Bulut Özdemiroğlu, Survivor’a katılan yeni isim oldu.
28 yaşında olan Bulut Özdemiroğlu, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Hasan Özdemiroğlu’nun oğludur. Bloggerlık ve kreatif içerik üreticiliği yapan başarılı yarışmacı, Beykent Üniversitesi Grafik Dizayn bölümünde eğitim gördükten sonra uzun yıllar Sakaryaspor ve Fenerbahçe alt yapılarında futbol oynadı. Üniversite yıllarında basketbol oynayan Bulut Özdemiroğlu, son yıllarda crossfit sporuyla ilgilenmektedir.