Magazin
20 Eyl 2017 17:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:08

Survivor yarışmacısı Erdi'nin yeni projesi belli oldu!

Survivor 2016'ya katılan ve farklı tavırlarıyla dikkat çeken Erdi Ünver, Şanlıurfa’da çekimlerine başlanacak, 'Seni Unuttum' adlı filmle oyunculuğa ilk adımı atacak.

Survivor 2017 yarışmasıyla tanınan Erdi Ünver, yakında Şanlıurfa’da çekimlerine başlanacak, 'Seni Unuttum' adlı sinema filmiyle oyunculuk macerasına atılacağını açıkladı.

Etiler Bebek’teki bir restoranda basın mensuplarıyla bir araya gelen Erdi Ünver, Survivor’dan sonra oyunculuk dersleri almaya başladığını dile getirdi.

Ünver, romantizm ya da aksiyonda iddialı olduğunu anlatıp film hakkında, "Şanlıurfa ve Elazığ’da çekeceğiz. Romantik komedi yapacağız. 26 Eylül’de çekimlere başlayacağız. Şanlıurfa ve Elazığ’daki yaşamı anlatacağımız ve kültür içerikli bir film olduğu için teklifi kabul ettim. Oyunculuk benim için iyi bir deneyim olacak. Karakter bana yakın, bazen sert bazen neşeli” dedi. 

Survivor Erdi, kendisi gibi Bayrampaşalı olan Arda Turan’la karşılaştırılması üzerine ise "Arda Turan'la tanıştık o da bizim gururumuz. Kendimi onunla kıyaslamak için daha erken o rütbeye ulaşmaya çalışıyoruz" ifadesini kullandı.