Televizyon
22 Haz 2017 00:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:56

Survivor Nagihan’ın gözyaşları! "Parasız, dımdızlak ortada kaldım”

Survivor 2016’da yarışan ve damgasını vuran Nagihan Karadere, TV8’de yayınlanan ‘Survivor Ekstra’ programına konuk oldu.

Karadere, “Savaşçı bir kadınım. Normal hayatım da Survivor. O kadar çok badireler atlattım ki. Aslında bin pişmanım. Neden pişmanım? Survivor’da atlatmam gereken başka şeyler vardı. Şu an zamanı değil, çünkü çok uzun. İnsanlar ufacık bir şeyi hayat memat meselesi yapıyorlar” ifadelerini kullandı ve gözyaşlarına boğuldu.

“HAYATIMIN BİTTİĞİ NOKTALAR OLDU”

‘Survivor 2016’ya damgasını vuran Nagihan Karadere, Sema Aydemir’in kendisini de hedef alan “Bana engel oldular” şeklindeki açıklamasına tepki gösterdi. Eski atlet, yaşadığı zor günleri anlatırken hüngür hüngür ağladı. Survivor Nagihan, “Hayatımın bittiği noktalar oldu. Bunları hiç dile getirmedim. Kimse kolumdan kanadımdan tutup ‘Hadi Nagihan’ demedi. Keşke 2006 yılında Survivor’a başvursaydım da katılsaydım” dedi.



“FENERBAHÇE’DEN ATILDIM”

Canlı yayında gözyaşlarına hakim olamayan eski milli atlet, “2010 yılında Fenerbahçe’ydim. Sakatlandım ve spor hayatım bitti, kulüpten atıldım. O dönemde ev almıştım. Parasız, dımdızlak ortada kaldım. Hayat o kadar zor ki. Bazı şeyler varken bir anda sıfıra düşmek… Sakatsın, felçli yatıyorsun. Tek başına İstanbul’da ev kredisini nasıl ödeyeceksin? Bazı şeyler gizli kalması gerekiyor. 6 ay sakat yattım, 4 ay yatak odasından çıkmadım. Stresten bütün vücudumda yaralar çıktı. ‘Kendine gel, yoksa harcanıp gideceksin’ dedim. ‘Yapacağım, başaracağım’ dedim. Tek başına antrenmanlara başladım. Tam bir sene sonra rekorları altüst ettim. 56 saniyenin altında koşan tek atlet benim. Sema’nın beni geçtiği yarış sakat olduğum dönemde gerçekleşti. Seke seke koşuyordum, o dönemde geçildim” şeklinde konuştu.