Gündem
27 Mar 2015 10:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:09

Survivor All Star'da 'aduket' kavgası! Turabi, Doğukan Manço'ya saldırdı!

Ünlüler ile Gönüllüler'in kıyasıya rekabet ettiği Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı, dikkat çeken ayrıntı ise Turabi ve Doğukan arasındaki gerilim oldu.

28 Mart 2015 Cumartesi günü yayınlanacak Survivor All Star’ın fragmanında şok detaylar göze çarpıyor. Daha öncede Hakan’ı ittirerek oyundan diskalifiye edilen Turabi’nin, yeni bölümde de Doğukan Manço’ya fiziksel müdahalede bulunduğu görülüyor.

Survivor’un yeni yayınlanan fragmanında, ödül oyununda Turabi ve Doğukan Manço’nun karşı karşıya gelmesiyle, Doğukan Manço oyunu kazanıyor. Bunun üzerine Turabi’nin aduket hareketini yapan Doğukan Manço, neye uğradığını şaşırıyor.

Yarışmayı kaybetmesiyle çılgına dönen Turabi Çamkıran, Doğukan Manço’ya top fırlattıktan sonra yakınından kum fırlatıyor. Fragmanın sonlarında gözüken bu görüntüler “Turabi elendi mi? Diskalifiye edildi mi?” sorularını akıllara getiriyor.

Acun Ilıcalı’nın daha öncede uyarılarda bulunduğu Turabi’yi diskalifiye etmesi bekleniyor.

Taner Tolga Tarlacı mı giriyor?

Survivor’da yaptığı çılgın hareketlerle Türkiye gündemine oturan Taner Tolga Tarlacı, kişisel Facebook adresi üzerinden yarışmaya katılacağını duyurdu. Acunn Medya’nın kendisini aradığını belirten Survivor Taner, Turabi’nin elendiğini ve yarışmaya kendisinin katılacağını söyledi. Konuyla ilgili olarak ise resmi bir açıklama yapılmadı.