Televizyon
24 Haz 2018 09:11 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:43

Survivor 2018’de dokunulmazlığı kimler kazandı? İşte eleme adayları...

Ada konseyinin ardından elemeye kalan isimler belli oldu.

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışma programı Survivor 2018'in dün akşam ekranlara gelen 107. bölümünde dokunulmazlık oyunu ve ada konseyi heyecanı vardı.

29 Haziran Cuma günü yapılacak olan büyük finale artık sayılı günler kala Survivor'da dokunulmazlık oyunu oldukça zorlu geçti. Kadınlar ve erkeklerin bireysel olarak yarıştığı dokunulmazlık oyunlarında birinci olan isimler uzun ve zorlu oyunların ardından belli oldu. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı kimler kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

Survivor'da kritik bir akşam yine geride kaldı. Dün yayınlanan bölümde ev ödülü için kıyasıya mücadele eden yarışmacılar bugün ise dokunulmazlık oyununu kazanmak için adeta varlarını yoklarını ortaya koydu. Oyuncular dokunulmazlık oyununu kazanmak için tüm güçleriyle adeta savaştı ve büyük mücadele örneği ortaya koydu. Zorlu mücadelenin ardından kazanan isimler belli oldu. İşte, Survivor'da dokunulmazlığı kazanan isimler ve konseyde belirlenen eleme adayları...

Dokunulmazlık oyunlarını kimler kazandı?

Survivor 2018'de bu akşam yarışmacılar dokunulmazlık oyununda bireysel olarak yarıştı. Nefes kesen mücadelelerin ardından kadınlarda kazanan isim diğer haftalarda olduğu gibi Nagehan Karadere oldu. Dokunulmazlık oyununun erkekler etabı da oldukça zorlu ve ilgi çekiciydi. Dokunulmazlık oyununu erkeklerde Hilmi Cem İntepe kazandı.

Eleme adayları kimler oldu?

Dokunulmazlık oyunu heyecanının ardından ada konseyinde yapılan oylama sonucu Turabi ve Hakan en çok oyu alarak eleme adayı oldular. Öte yandan geriye başka yazılabilecek isim kalmadığı için dokunulmazlığı kazanan yarışmacıların isim belirlemesine gerek olmadan Anıl Berk Baki ve Damla Can’da diğer eleme adayları oldu.

Yapılacak elemede Turabi, Hakan, Anıl ve Damla potada yer alacak. Bu dört isimden biri büyük finali göremeden Survivor 2018'e  ve şampiyonluk hayallerine veda edecek.