Televizyon
23 Haz 2018 00:08 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:43

Survivor 2018'de bu hafta kim elendi? İşte hayallerine veda eden isim!

Survivor'da bu akşam adaya veda eden isim belli oldu. Survivor'da Turabi, Murat ve Murat eleme potasına çıkmıştı.

Survivor 2018 29 Haziran Cuma akşamı KKTC'den yapılacak olan büyük finale kısa süre kala bir kişi daha yarışmaya veda etti.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?
Survivor'ın iddialı yarışmacılarından Hakan Hatipoğlu, Turabi Çamkıran ve Murat Ceylan arasında eleme sırasından bir isim elendi. Dominik'te yapılan son toplu sms oylaması sonuçlarına göre, Hakan, Turabi ve Murat arasında en az oyu alan yarışmacı olan Murat Ceylan elenerek adaya veda etti.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
Survivor'da yapılan konseyde en çok adı çıkan isim Turabi oldu. Erkeklerde dokunulmazlığı kazanan Anıl eleme adayı olarak Hakan'ın ismini söyledi. Kadınlarda dokunulmazlığı kazanan Nagihan da Murat'ın adını söyledi ve böylece Survivor'da eleme adayları Turabi, Murat ve Hakan oldu.

DOKUNULMAZLIĞI KİMLER KAZANDI?
Survivor'ın Çarşamba ekrana gelen bölümünde, bireysel oyunlar neticesinde Damla'yı yenen Nagihan kadınlarda dokunulmazlığın sahibi oldu. Erkeklerde ise dokunulmazlıkta büyük çekişme yaşandı. Erkek yarışmacılar 3 hakla parkura çıktı ve kendi aralarında mücadele etti. Oyunda Anıl'la Hilmi Cem final oynadı. Finale Anıl iki, Hilmi Cem ise bir hakla oyuna çıktı. Anıl, Hilmi Cem'i yendi ve dokunulmazlığın sahibi oldu.

KENAN DOĞULU KONSERİ NEDENİYLE ELEME ERTELENDİ
Survivor'da hızlandırılmış çekimler sonrasında haftada iki eleme yapılmaya başlanmıştı. Çarşamba akşamı ekrana gelen dokunulmazlık oyunu ve konsey sonrasında elemenin Perşembe yayınlanması bekleniyordu. Ancak Kenan Doğulu'nun Survivor'da sürpriz bir konser vermesi nedeniyle eleme bir gün ertelendi. Acun Ilıcalı, Doğulu konseri ve ödül oyunundan kimsenin mahrum kalmaması için elemenin Cuma günü açıklanacağını duyurmuştu.