Televizyon
01 Tem 2018 00:19 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:43

Survivor 2018 finalinde şampiyon kim oldu? Adem mi, Nagihan mı?

Survivor'ın birincisi bu gece ilan edildi. 140 gün süren yarışmada bu gece bir isim şampiyonluğu göğüsledi ve büyük ödüllerin sahibi oldu.

Birçok ilke sahne olan 2018 sezonunda gece boyunca "Survivor'da şampiyon kim olacak?" sorusu cevabı en çok merak edilen konu oldu.

Yarı final koltuğunda oturan Adem, Nagihan, Damla ve Turabi Kıbrıs'ta canlı SMS oylamasına çıktı. Damla ve Turabi sonuçlara göre elendi.

Finale çıkan Adem ve Nagihan, son dört yarışmacı arasına adını Dominik'te yazdıran Anıl ve Hilmi Cem ile büyük finalde 30 Haziran Cumartesi akşamı canlı SMS'e çıktı.

Finalde son 4 isim arasında yer alan Adem, Nagihan, Anıl ve Hilmicem arasından bir kişi yapılan eleme sonucunda Survivor şampiyonu olma hayallerine veda etti.

Survivor 2018'de yapılan halk oylamasıyla beraber son 3'e kalamayan ve elenen isim Hilmicem oldu.

Böylelikle Anıl Berk Baki, Adem ve Nagihan son 3'te yer alan isimler oldu.

Ardından son ikiye kalan isimler açıklandı ve bu kez Anıl da yarışmaya veda etti.

Adem Kılıççı ve Nagihan Karadere finale kaldı. 

SURVİVOR'DA ŞAMPİYON KİM OLDU?

Survivor'da bu akşam ilk olarak yarı final mücadelesi verildi. Anıl, Adem, Nagihan ve Hilmi Cem arasından Adem ve Nagihan üst tura yani finale adını yazdırdı.Oylama sonucunda Adem Kılıççı Survivor 2018'in şampiyonu oldu.

FİNALE KALAN İSİMLER BELLİ OLDU!

Hilmi Cem'in elenmesinin ardından Nagihan, Anıl ve Adem arasında SMS oylaması yapıldı. Yarışmacılar teker teker söz aldı. Nagihan "Bu kez kadınların günü olsun" diyerek şampiyon olmak istediğini belirtti. Anıl ise yarışmada çok iyi arkadaşlar edindiğini aktarıp "Eğer insanlar beni iyi olarak tanıdıysa ben zaten yarışmayı kazanmışımdır" dedi.

Son olarak söz alan Adem ise "Halkımız en iyi karar verecek. Kazana bilirim, kaybedebilirim ama her şeyden önce insanların kalbini kazanmak benim için daha önemli" yorumunda bulundu. İkinci kez dondurulan oylamanın ardından Acun Ilıcalı yine sırasız olarak finale kalan isimleri açıkladı.

Sonuçlara göre Nagihan ile Adem adını finale yazdırdı. Anıl ise yarışmadan elendi ve şampiyonluk umudunu kaybetti. Acun, Anıl için yorum yaparken yarışmacının ailesini tebrik edip çok iyi bir çocuk yetiştirdiğini söyledi ve yarışmanın gizli kazananı olduğu açıkladı.

İLK ELENEN İSİM BELLİ OLDU!

Şampiyonluğa giden yolda oy kullanma işlemi dondurulurken Nagihan ve Hilmi Cem söz aldı. Nagihan çok heyecanllı olduğunu belirtip konuşmada zorlanırken gözyaşlarına da hakim olamadı. Daha sonra oy sayımının belli olmasının ardından yarışmaya devam eden ilk üç isim sırasız olarak Anıl, Adem ve Nagihan olurken sırasız olarak elenen isim Hilmi Cem oldu.

Hilmi Cem, oy gönderen göndermeyen herkese teşekkür ederken "Nasip değilmiş" yorumunda bulundu. Ilıcalı ise genç yarışmacı hakkında yorum yapıp örnek bir yarışmacı olduğunu ve "Gönüllüler'in benim tarafımda şampiyonu sendin" dedi.

YARIŞMADA YANGIN ÇIKMIŞ

Şampiyonluğa giden yolda renkli görüntüler ekrana gelmeye devam ediyor. Yarışmanın bir bölümünde eleme konseyinde Turabi'nin yazdığı kağıtları fırlatmasının ardından bir parça yanan muma denk geliyor ve yangın çıkıyor. Tüm yarışmacılar şoke olurken teknik ekip hemen yangına müdahale ediyor.

ACUN MURAT CEYLAN'I YAKTI!

Murat Ceylan'ın yarışmadaki ufak tefek yalanları ekrana geldi. Takım arkadaşlarını motive etmek için zaman zaman pembe yalanlar atan Murat, videonun izletmesinin ardından zor anlar yaşarken seyirci kahkahaya boğuldu. Elenen yarışmacı daha sonra "Bu görüntüler montaj" diyerek espri yaptı.

KKTC TURİZM VE ÇEVRE BAKANI YAYINA KATILDI

KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Faik Ataoğlu, canlı yayına katıldı. Acun Ilıcalı, Bakanı stüdyoya davet ederken söz alan Ataoğlu, yarı finalistlere başarılar dilerken Alper Baycın'ın ölümüyle ilgili konuşup olayı lanetlediğini aktardı. Daha sonra bakan KKTC'nin tanıtımına katkı sağladığı için Acun Ilıcalı'ya plaket verdi.

YARI FİNALİSTLERİN İLK SÖZLERİ

Canlı yayına geçilmesinin arından yarı finale kalan 4 isim teker teker söz alarak neler hissettiklerini aktardı.

ACUN'DAN ALFABETİK SIRA HATASI

Survivor final bölümünde, ilk olarak yarı finale kalan Anıl, Hilmi Cem, Nagihan ve Adem'in yarışma boyunca neler yaşadığı nelere sevinip nelere üzüldüğü ve adada neler söyledikleri ekrana geldi. Ardından da Acun Ilıcalı, canlı yayında yarı finalistleri alfabetik sıraya göre stüdyoya davet etti ve SMS oylamasını başlattı. Fakat Acun Ilıcalı, Anıl'dan sonra Hilmi Cem'i çağırması gerekirken Nagihan'ı davet etti. Daha sonra ünlü sunucu hatasını anladı ve kendisini ti'ye aldı. Bu anlarda ise stüdyoda kahkaha tufanı esti.

SURVİVOR 2018 İLKLERE SAHNE OLDU!

Bu sene yapılan Survivor'da birçok ilk yaşandı. İlk olarak yarışmada kadın ve erkek yarışmacılar ayrı barakalarda kaldı. Bölümler ilerledikçe Yunan ve Türk yarışmacılar karşı karşıya geldi. İletişim oyununda ilk defa 140 metrelik parkur kullanıldı. Batuhan Buğra Eruygun'un kendi isteğiyle ayrılması ise herkesi şoke etti. Bu sene 5 yarışmacıya birden ev verildi. Nagihan ile Murat bir evi paylaşmak zorunda kaldı. Fakat en unutulmaz ödül ise iletişim oyunu olan İstanbul ödülüydü. İlk kez bir sezonda yarışmacılar ödül kazandıklarında İstanbul'a giderek felekten bir gün çaldı.

SURVIVOR ALL STAR DAĞITILDI

Survivor 2018'in sonralarına doğru Acun Ilıcalı, flaş bir karar alarak sürekli mağlubiyet alan Gönüllüler'i güçlendirmek için All Star takımını dağıtarak bölüştürdü. Hilmi Cem, Damla Can ve Murat Ceylan Gönüllüler takımına geçti. Format değişikliği sonrası takımlar Ünlüler ve Gönüllüler olarak adlandırıldı.

BU SENEYE "SURVIVOR SAKATLIKLAR" DESEK YERİDİR

Bu seneki yarışmada birçok sakatlık yaşandı. Kimileri bu nedenden dolayı hayallerine veda ederken kimileri ise iyileşmeyi bekleyip ada koşullarında zorluklarla mücadele etmek zorunda kaldı. Gönüllüler'deki en talihsiz kaza elbette Melih'inkiydi. Finale 1 hafta kala Damla büyük zorluklar yaşarken Sema ise neredeyse tüm sezonu korse takarak geçirmek zorunda kaldı. Turabi ise neredeyse sakat kalma riskiyle karşı karşıya kaldı. Doktor Metin Kuş, Turabi'nin fiziksel oyunlarda oynamasına kesinlikle izin vermedi.

SURVIVOR'DA KAHREDEN OLAY!

Dominik’te yapılan Survivor yarışmasında kameraman olarak görev yapan Alper Baycın, uğradığı bir saldırı sonucu hayatını kaybetti.

İKİ KİŞİ BIÇAKLA SALDIRDI

Survivor yarışmasının çekildiği Las Terrenas adasında yaşanan olayda 24 yaşındaki Alper Baycın, 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Baycın'ın telefonunu ve çantasını almak isteyen gaspçılar, Baycın'ı kalbinden bıçaklayıp öldürdü.

Olayın ardından kaçan 2 zanlı da yakalandı.15 yıldır Dominik'te yapılan Survivor çekimlerinde ilk kez böyle bir olay yaşandı.