Televizyon
21 Mar 2017 09:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:34

Survivor 2017'de eleme adayları kimler oldu?

Survivor 2017'de dün dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler ve gönüllüler arasından oyunu kaybeden ekip, eleme adaylarını belirledi.

Survivor'daki ikinci dokunulmazlık oyunu dün oynandı. Ünlüler ve gönüllüler arasındaki kritik mücadele, gönüllülerin kazanmasıyla son buldu.

3. ELEME ADAYI PINAR OLDU

Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı kendi aralarında bir oylama gerçekleştirdi. İsmi en çok yazılan Pınar haftanın üçüncü eleme adayı oldu.

4. ELEME ADAYI FURKAN OLDU

Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlülerde bireysel dokunulmazlığı kazanan Sabriye, 4. eleme adayı olarak Furkan'ın adını verdi. Furkan böylelikle ilk kez eleme potasına girmiş oldu.

SURVİVOR SON BÖLÜMDE 1. ve 2. ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Konseyde haftanın ilk eleme adayı Şahika oldu. Şahika oylama sonrası günah keçisi ilan edildiğini ifade etti. İkinci eleme adayı ise Sedat oldu. 2. eleme adayı ise sembol oyununu kazanan Adem tarafından belirlendi. Adem konseye Sedat’ın ismini verdi.

ELEME ADAYLARI NELER SÖYLEDİ?

PINAR: SIRTIMA TEKMEYİ YERİM

"İsmimin çıkmasına şaşırmadım. Geçen haftadan sonra zaten şaşırmam. Bugün beni Sabriye'ye yanaşmakla suçlayan kişileri, şimdi Sabriye'ye yanaşmış görmek beni şaşırttı. Kalmak istiyorum. Sevenlerime güveniyorum. Başka bir çarem yok. Buradaki insanlara güvenmeye kalksam Sparta filmindeki gibi (300 Spartalı) sırtıma tekmeyi yerim. Sabriye'yi tebrik ediyorum. Bazı kişileri korkuttu."

FURKAN: HEPİMİZ GÖNÜLLÜ OLARAK GELDİK

"İlk defa potadayım. Sabriye'ye kırgın değilim. Kimseyi kötülemeyeceğim. Zaten az kişi kaldık. Ben baştan beri söylüyorum. Burada ünlüler ve gönüllüler olarak geldik ama aslında hepimiz gönüllü olarak geldik. Buraya kişisel rekorlarımı, başarılarımı anlatmaya gelmedim. Ben gerçek Furkan olarak geldim, kendimi göstermek için geldim. Beni buraya yakıştırıyorlarsa oy atarlarsa sevinirim."

ŞAHİKA: AKINTIYA KARŞI YÜZMEYE DEVAM EDECEĞİM

"Bugün kötü bir mağlubiyet aldık. Çok daha iyi olabileceğimi düşünürken tam istediğim bir türlü gerçekleşmedi. Hiçbir oyunun garantisi yok. Düşmüşken atağa geçebiliyorsunuz. Kriterlerim başarıdan çok performans üzerinden olabiliyor. Bu zamana kadar başarılarımda mükemmel bir ekiple hareket ettim. Birbirinin açığını arayan böyle bir ekiple hiç olmamıştım. Kendimi yalıtmam gerekiyor. Bana özgür kız diyorlar. Kendi kendime sahilde dolaşıyorum. Burada kaldığım sürece mücadeleye devam edeceğim. Arkadaşlarım bana 'sen akıntıya karşı yüzmeye devam et' demişler. Böyle olacak.

SEDAT: BÖYLE GİDERSE 5 KİŞİYE DÜŞECEĞİZ.

Daha önce potada oldum. Bir tanesi kendi isteğim, diğeri şahsi bir meseleydi. Böyle giderse 5 kişiye kadar düşeceğiz. Böyle giderse zaten kaybetmeye devam edeceğiz. Kalmak istiyorum. Amaçlarım var. Kıbrıs'a kadar gitmek tek dileğim. Daha önce 2 kere potadan çıkardılar. Atsalar da atmasalar da hayırlısı olsun.