Televizyon
10 Mayıs 2017 00:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:40

Survivor 2017'de bu akşam kim elendi? İşte adaya veda eden isim...

Survivor kim elendi sorusunun cevabı 9 Mayıs akşamı eleme konseyinde belli oldu.

Eleme konseyinde Gönüllüler takımından Tuğçe, Ogeday ve Berna eleme adayı olarak potada yer aldı. Performans birincileri erkeklerde Furkan 37 puanla birinci olurken, ikinciliği ise İlhan Mansız 32 puanla elde etti.

Bayanlarda Sema 52 puanla birinci olurken, Elif 16 puanla ikinci oldu.

Survivor'da eleme adayları son kez söz aldı. Tuğçe ilk söz hakkını aldı. Tuğçe'nin adı Medya olan arkadaşı Survivor'a  başvuru yaptığını ve arkadaşının elemelere beraber gidelim teklifi ile biranda kendini Survivor'da bulduğuna değindi.

Ogeday Survivor'a çok emek verdiğini söyledi. Aile özlemi çektiğini de dile getiren Ogeday gitmesi durumunda çok üzüleceğini ve çok zorlu bir platforumda mücadele ettiğini ve buraya çok emek verdiğini kalacağını düşündüğünü söyleyerek hedefinin Kıbrıs olduğunu söyledi.

Berna stresten midesinin bulunduğunu söyleyerek sözlerine başladı. Survivor'ı çok sevidiğini söyleyen Berna Survivor'a şampiyon olarak geldiğini söyledi. Bugüne kadar gelebilmekten çok mutlu olduğunu beyan etti. Survivor'da insanların değiştiğine inanmadığını veda etmesi durumunda çok üzüleceğini ama kendisinin eleneceğini düşünmediğini söylerek sözlerini tamamladı.

Acun Ilıcalı ise haftaya Survivor'da muhteşem bir ödül verileceğini söyledi. Survivor tarihinde ve Türk Televizyon tarihinde verilmemiş bir ödül vereceklerini söyleyerek hem yarışmacıları hem de izleyicileri heyecanlandırdı. Acun Ilıcalı Survivor'a veda eden ismi açıkladı.

SURVIVOR ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Survivor'da Pazar akşamı yapılan oylama sonucunda seyircinin kullandıkları oylar neticesinde rakiplerinden daha az oy alarak Survivor hayallerine veda eden isim Tuğçe oldu.