Gündem
23 Mayıs 2016 09:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:32

Survivor 2016'da kim elenecek, kimin ismi yazıldı?

TV8 ekranlarının vazgeçilmez yarışma programı Survivor 2016 heyecanı tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor

Haziran sonunda final yapacak olan Survivor’da Kıbrıs’taki finale haftalar kala heyecan artıyor. Her iki takımın da 5’er kişi mücadele ettiği Survivor’da bu hafta bir yarışmacı daha elenecek. Pazar günü yapılan dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı. Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımında eleme konseyi heyecanı yaşandı. Kişisel dokunulmazlık sembolünü kazanan Semih’in adının yazılamadığı konseyde Yunus Günçe ilk eleme adayı olarak çıktı. Kişisel dokunulmazlık sembolü sahibi olan Semih Öztürk ise ikinci eleme adayı Atakan’ın adını söyledi.

Böylece ünlüler takımından Yunus Günçe ve Atakan sms oylamasına kalan iki yarışmacı oldu. Pazartesi akşamı yapılacak haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler olursa karşı takımdan da iki kişi daha elemeye girecek. Ünlüler kaybederse bir isim daha eleme adayı olacak. Survivor’a kimin veda edeceği ise Salı akşamı açıklanacak sms oylaması sonuçlarıyla belli olacak.



Nagihan kural hatası yapınca diskalifiye oldu!

Ödül oyununda daha önce söylenmesine rağmen dizini yere değdiren Nagihan, kural ihlali yaptı ve puan Gönüllüler takımına gitti.

Survivor 2016’da dünkü ödül oyununda daha önce söylenmesine rağmen dizini yere değdiren Nagihan, kural ihlali yaptı ve puan Gönüllüler takımına gitti.

Kendine çok güvenen Nagihan yaptığı iki faulle kritik ödül oyununu takımına kaybettirdi. Nagihan oyun sonunda hata yapmasına rağmen kaybettiğini kabullenmeyip; “bana nazar değdi” diyerek herkesi şaşırttı.