Televizyon
01 Haz 2016 08:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:16

Survivor 2016'da kim elendi? İşte Survivor'da SMS'ten çıkan sonuç...

Survivor'da eleme gecesi heyecanı izleyenleri ekrana kilitledi. Nagihan, Semih ve Yattara arasında geçen elemede, elenen isim şok etti

Survivor adasından kim elendi sorusunun yanıtını veren SMS oy sıralaması sonuçları Acun Ilıcalı tarafından saat saat 00.10'dan sonra açıkladı. Survivor SMS sonuçları açıklandığı anda Nagihan Karadere derin bir nefes alırken elenen isim Yattara oldu.

Survivor ünlüler takımı bu hafta oynanan her iki dokunulmazlık oyununu da kaybedince eleme adaylarının tamamı onların takımlarından çıktı. Atakan rahatsızlığı sebebiyle dokunulmaz olurken Yunus Günçe de bireysel dokunulmazlığı kazanınca adadaki hesaplar karıştı.

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ - 31 MAYIS 2016

Survivor adasında eleme adayı olan isimlerin tamamı ünlüler takımının ağır topları oldu. Semih Öztürk, Nagihan Karadere ve İbrahim Yattara için yapılan SMS oylaması sonuçlarını Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor adasından bu hafta elenen isim İbrahim Yattara oldu.

ACUN ILICALI SMS OYLARI İÇİN İLK KEZ SÖYLEDİ

İbrahim Yattara ismini duyunca donup kaldı. Yattara 'Söyleyecek bir şey yok. Benim muhteşem arkadaşlarım oldu. Karşı takım da çok iyi' dedi.

Acun Ilıcalı ise 'Üçünüzün oyu da çok fazla. Başka bir ikili olsaydı karşında yüzde 90 kalırdın. Ciddi derecede oy aldın. Bunu ilk kez söylüyorum. Burda çok oy alıp elenen yarışmacı oldu. Seyircilerimiz seni çok sevmiş ve ciddi derecede oy vermişler' dedi.

SURVİVOR SMS OY SIRALAMASI SONUÇLARI NAGİHAN BOMBASI

Survivor'dan elenen kadar SMS birincisi de bomba oldu. Semih Öztürk beklenirken SMS oy sıralamasında birinci olan Nagihan Karadere oldu. İşte 31 Mayıs 2016 SMS oy sıralaması;
1. Nagihan Karadere
2. Semih Öztürk
3. İbrahim Yattara