Magazin
30 Haz 2016 18:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:21

Survivor 2016’da ilginç tesadüf: Meğer Tuğba Özay ile Atakan'ın....

Survivor 2016'nın finali için Kıbrıs'a giden Tuğba Özay, yaşadığı tesadüfü sosyal medya hesabından paylaştı.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Survivor 2016 finali yaklaşık 5 ayın sonunda bugün Kıbrıs’ta yapılacak. Kıbrıs’tan canlı yayınla yapılacak final için finalist Serkay ve Atakan’ın ailelerinin yanısıra Survivor 2016’dan elenen yarışmacılar da Kıbrıs’a finali izlemek için geldi.

Tuğba Özay, Kıbrıs’a annesiyle gitti ve orada yaşadığı şaşkınlığı sosyal medya hesabından paylaştı. Meğer Atakan’ın ailesi ile Özay’ın ailesi birbirlerini uzun yıllar önceden beri tanıyorlarmış.



Atakan’ın babası ve babaannesiyle çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Özay, fotoğrafa şu notu düştü:

“Dünya gerçekten küçük… Herkesin birbiriyle bir şekilde bağlantısı olabiliyor… Yanımda görmüş olduğunuz beyefendi Atakan’ın babası, diğeri ise babaannesi… Bugün öğreniyorum ki babaannesi öğretmenmiş ve benim annem de öğretmen… Çok uzun yıllara dayanan dostlukları varmış… Hatta benim neredeyse bebekliğimi biliyorlar… Annem ve Atakan’ın dedesi ile babaannesi karşılaşınca bir sarıldılar ki sormayın… Hayat gerçekten garip… Kimse kimsenin kalbini kırmamalı ve her zaman, insanlar birbirinin yüzüne bakabilecek davranışlarda bulunabilmeliler… O olgunluk ve o hoşgörüye sahip olabilmeli insan… Bu akşam Kıbrıs’ta final heyecanı var… Haydi hayırlısı…”