Televizyon
28 Haz 2016 09:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:21

Survivor 2016'da ikinci yarı finalist kim oldu? Damla mı, Semih mi, Nagihan mı?

Survivor 2016'da Kıbrıs finali için geri sayım başladı. Survivor şampiyonunun kim olacağı merak ediliyor

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği sevilen yarışma programı Survivor 2016 Ünlüler Gönüllüler yarışmasının Kıbrıs finali için geri sayım başladı. Bu akşam yayınlanan Survivor çeyrek final bölümünde elenen bir isim daha belli oldu. Survivor'da eleme adayı olarak Damla, Semih ve Nagihan oylamaya kaldı. Survivor'da bu akşam bu isimler arasında elenen isim Nagihan oldu. Serkay'ın direk Kıbrıs finalinde yarışmayı garantilemiş, yarı finale ise Atakan çıkmayı başarmıştı. Survivor Kıbrıs Finali'nde hangi yarışmacıların karşılaşacağı ve Şampiyonun kim olacağı önümüzdeki günlerde belli olacak. İşte Survivor 2016'dan son gelişmeler.


Survivor'da adaya veda eden iki isim belli oldu. Büyük finale adını yazdıran Serkay ve yarı final koltuğuna oturan Atakan'dan sonra Damla, Nagihan ve Semih konseye kaldı. Konseyde SMS sonuçlarına göre en az oyu alan Nagihan, adaya veda etti.

Survivor'dan elenen Nagihan 'Üzgünüm. Benim için her şey hayal kırıklığı. Hayatta olan da burada olan da. Şu anda şoktayım. Ne diyeceğimi bilemiyorum. İyi bir deneyim oldu benim için. Hayırlısı buymuş. Keşke finali görebilseydim, keşke şampiyon olabilseydim. Arkadaşlara başarılar diliyorum' dedi.

İKİNCİ YARI FİNALİST DAMLA OLDU
Survivor 2016'da Nagihan'ın ardından elenen isim Semih oldu. Damla yarı finalde Atakan ile final mücadelesi yapacak. SMS sonuçlarının ardından konuşan Damla, "İnanılmaz mutluyum, herkese çok teşekkür ederim" dedi.



SURVİVOR YARI FİNAL SMS OYLAMASI

Survivor çeyrek finali sms oylamasından birinci çıkan isim Avatar Atakan'ın rakibi oldu. Survivor yarı final oylaması 28 Haziran 2016 salı günü yapılacak. Yarı final SMS oylamasından birinci çıkan isim finalde Serkay Tütüncü ile birincilik için yarışacak.



SURVİVOR FİNALİ NEREDE YAPILIYOR?

Acun Ilıcalı Survivor büyük finali için Kıbrıs'daki Nuh'un Gemisi isimli otelle anlaşma yaptı. Survivor finali için seçilen bu otelde Acun medya 500 oda ayırttı.



SURVİVOR BÜYÜK FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor Kıbrıs finali 29 Haziran 2016 çarşamba günü yapılacak. Büyük finalden önce çeyrek final ve yarı final elemeleri gerçekleşiyor.



SURVİVOR'DA BÜYÜK FİNAL NE ZAMAN GERÇEKLEŞECEK?

Survivor final sayılı günler kaldı. Televizyonların en popüler yarışma programı Survivor'ın Kıbrıs'taki finali izleyicileri ekran başına toplayacak. TV8'de yayımlanan Survivor yarışmasında final heyecanı 29 Haziran Çarşamba akşamı yaşanacak.

Oyunlarda 1'nci olan direkt finale çıkacak. 2'nci olan yarışmacı ise yarı final koltuğuna oturacak.
Kalan 2 yarışmacı ise Semih Öztürk'le birlikte Kıbrıs'taki finallerin 1'nci gününde oylamaya çıkacak. Bu 3 kişiden 1 kişi de yarı finale çıkan kişiyle elemeye çıkacak.



Daha sonra yarı final koltuğundaki iki isim karşı karşıya gelecek ve buradan da bir kişi çıkacak.
Kalan 2 yarışmacı Survivor 2016'nın en büyüğü olmak için savaşacak.

29 Haziran Çarşamba günü yapılacak büyük finalde ise Survivor şampiyonu olacak yarışmacı 500 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olacak.