Magazin
29 Eyl 2009 12:30 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:52

SU SAMURU'NDA KİMİNLE YAKALANDI? CAN DÜNDAR'I YAKAN AŞKI KİM VE NERELİ ÇIKTI?

Gazeteci Can Dündar'ın öpüşürken yakalandığı sevgilisi bakın kimmiş?

Gazeteci Can Dündar'ın "Su samuru " adlı teknede öpüşürken yakalandığı sevgilisinin İranlı oyuncu Taies Farzan olduğu ortaya çıktı.

18 yıllık evli gazeteci Can Dündar'ın iki hafta önce Bebek'te "Su samuru"adlı teknede öpüşürken yakalandığı ve evliliğini bitme noktasına getiren genç kadının İranlı bir sinema oyuncusu olduğu ortaya çıktı.

Can Dündar objektiflere yakalandıktan sonra "Sevmek suçsa sevdim. Hesabını da eşime verdim " demişti. Dündar daha sonra İranlı genç kadınla Kürşat Başar'ın Mart ayındaki programında tanışmış. Can Dündar'ın Taies Farzan'ın tanışıklığı kısa süre sonra aşka dönüşmüş.


Tahran doğumlu olan Farzan'ın ailesi İran'dan Türkiye'ye sonra da Almanya'ya göç etmiş. Farsça, Türkçe, almanca, İngilizce ve Kürtçe konuşan Farzan, Özcan Deniz ile 'Kader' adlı dizide ve geçtiğimiz yılda 'Gölgesizler' adlı filmde rol aldı. Yönetmenlikte yapan Farzan yazıp yönettiği kısa metrajlı filmle Los Angeles'ta 'en iyi yönetmen' ödülü almış.

Taies Farzan 'ın rol aldığı 'gölegesizler' filminde Hakan Karahan ile öpüşmesi olay olmuştu. Karahan 'Ben kadınları üst dudaktan öperim, ama Taies yüzünü çevirince alt dudağı geldi. Donup Kaldım' açıklaması yapmıştı. Farzan ise ''Ben alt dudak üst dudak diye ayırımcılık yapmam, fark etmez, İlk kez de öpüşmüyorum. Daha önce başka bir filmde seviştim hatta... Gerçi ilk kez biri çıkıp cesurca ' öyle bir öptü ki, repliğimi unuttum ' dedi. Ama bunu ciddiye almadım'' demişti.

İkilinin bundan sonra ne yapacakları, Can Dündar'ın eşinden ayrılıp ayrılmayacağı ise merak konusu.

Habertürk