Televizyon
31 Eki 2014 15:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:52

STV'nin günlük dizisi, 500. bölüme ulaştı!

Samanyolu TV’nin dikkat çeken dizilerinden biri olan ‘İki Dünya Arasında’ 500. bölüme ulaşarak 'günlük yayınlanan dizi' unvanıyla en çok izlenen yapımlar arasına girmeyi başardı.

Gördüğü ilgiyle ve reytinglerdeki başarısıyla dikkat çeken Samanyolu TV'nin sevilen günlük dizisi İki Dünya Arasında, bu akşam 500. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Senaryosunu Erkan Çıplak ve ekibinin yazdığı İki Dünya Arasında, günlük bir dizi olmasına rağmen reytinglerde üst sırlarda yer almasıyla dikkat çekiyor.

"Günlük bir dizi yapsak izlenir mi?"

Senarist Erkan Çıplak'ın "Günlük bir dizi yapsak izlenir mi?" kaygısıyla başlayan "İki Dünya Arasında", 500 bölümlük bir serüven haline gelerek Türk televizyonlarında en çok izlenen ve en uzun soluklu diziler arasına adını yazdırmayı hedefliyor.

Yüksek bütçeli birçok dizinin birkaç bölüm sonrası final yaptığı bir dönemde izleyicilerin ilgisini çekmeyi başaran ve 3 yıldır ekranlarda olan İki Dünya Arasında için Samanyolu TV Programlar Koordinatörü Murat Keskin özel bir açıklama yaptı. Keskin, " İki Dünya Arasında'nın hikayesini Türk izleyicisi çok sevdi ve diziye de sahip çıktı. Bu sezon dizinin kadrosunu yeni oyuncularla zenginleştirdik. Ayrıca yeni karakter hikayeleri de izleyicinin oldukça dikkatini çekti. Günlük bir dizi olmasına rağmen pek çok yapımı geride bırakıp, reytinglerde üst sıralarda yer alma başarısı gösteren İki Dünya Arasında'nın uzun yıllar ayını başarıyla devam edeceğine inanıyorum." dedi.

Samanyolu TV'de bu akşam saat 19.45'te yayınlanacak dizinin 500.bölümünde izleyicileri büyük sürprizler bekliyor. Beşir'in adamları tarafından kaçırılan Sahra, ellerinden kaçmaya çalışırken kendisini kurtarmaya gelen Selim'i görür. Kimseye fark ettirmeden Selim'e doğru koşmaya başlayan Sahra'yı Beşir'in adamlarından biri Sahra'yı görür ve silahını çıkarıp tetiğe basar.