Televizyon
20 Ara 2014 11:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:00

STV dizisi Sungurlar'dan 'demokrasi' göndermesi!

14 Aralık'ta başlayan medya operasyonu ile senarist, yönetmen, yapımcı, asistan ve grafikerlerin gözaltına alınmaya başlanılması tepkiye neden oldu.

14 Aralık operasyonunda  yapımcısı Salih Asan ile yönetmeni Engin Koç'un gözaltına alındığı STV dizisi 'Sungular' da, medyaya yapılan baskılara karşı dikkat çekmek için bu akşam yayınlanacak yeni bölümü demokrasiye ve özgürlüğe ithaf ediyor.

Medyaya yapılan müdahalelerin dizilerdeki set ekibine kadar uzanmasına tepki gösteren 'Sungurlar', yeni bölümü demokrasi ve özgürlük isteyen herkese armağan edecek.

Dizinin bu akşamki konusu dikkat çekici

'Sungurlar', Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunları ekrana taşıyor. Bu akşamki bölümde 'Sungurlar'ı tek tek avlayan Suriye'deki örgüt, son olarak Serdar Komutan'ı da ele geçirince tüm 'Sungurlar'ı yakarak öldürmeye karar verir. Ölüme giden Sungurlar'ın yardımına ise yüz nakli ameliyatı yapan Kordon Celil yetişir. İyileştikten sonra yeni sungurların yetiştiği bir okulun başına geçen Celil, yepyeni bir ekiple Suriye'ye doğru hareket eder. Sungurlar'ı kurtarmak için örgütün peşine düşen Celil, Suriye'de arkadaşlarını hiç beklemediği bir halde bulur.

'Sungurlar'ın yeni bölümü bu akşam 19.20'de ekrana gelecek.