Gündem
24 Eki 2014 14:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:51

Steve Jobs'u kimin canlandıracağı belli oldu

Apple'ın kurucusu ve eski CEO'su Steve Jobs'un biyografisinden uyarlanacak yeni filmde Jobs'u kimin canlandıracağı belli oldu

Teknoloji dünyasının efsane isimlerinden Apple'ın kurucusu ve eski CEO'su Steve Jobs'un yaşam öyküsünü konu alacak yeni sinema filminin kadrosu netleşiyor. Şüphesiz filmde en çok merak edilen Steve Jobs'u hangi oyuncunun canlandıracağı konusuydu. Daha önce ortaya atılan iddialar doğrulandı ve filmde ünlü CEO'ya Oscar ödüllü oyuncu Christian Bale'in hayat vereceği açıklandı.

EN İYİ YARDIMCI ERKEK OYUNCU
The Dark Knight serisi ile sinemaseverlerin beğenisini kazanan ve popülaritesini artıran Bell, 2011 yılında The Figther adlı filmdeki rolü ile "En iyi yardımcı erkek oyuncu'' ödülüne de hak kazanmıştı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Filmin Oscar ödüllü senaristi Aaron Sorkin, belli bir yaş aralığında en iyi aktöre ihtiyaç duyduklarını ve bu ismin Christian Bale olduğunu söyledi.

JOBS'UN ONAYLADIĞI BİYOGRAFİ
Walter Isaacson'un kaleme aldığı ve Steve Jobs'un hayattayken okuduğu ve onayladığı biyografiden sinemaya uyarlanacak yeni filmin tarihi henüz belli değil. Yönetmenlik koltuğunda Oscar ödüllü Danny Boyle'un oturacağı film, Jobs filminde aradığını bulamayan teknoloji ve sinemaseverler tarafından merakla bekleniyor.