Gündem
29 Haz 2015 11:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:41

Star Gazetesi'nin 'şirret'li başlığı Demirtaş’ı kızdırdı: Rüyanız kabus olmaya devam edecek!

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Star gazetesinin bugün mevkidaşı Figen Yüksekdağ için kullandığı ‘şirret’ ifadesini kınadı.

Star gazetesinin HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ için attığı “Susturun şu şirreti” başlığına, partinin diğer Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’tan tepki geldi.

Star gazetesi, Figen Yüksekdağ’ın Suriye sınırındaki Suruç’a yaptığı ziyarete ve konuşmaya dikkat çekti. Gazete, Figen Yüksekdağ’ın Kobani (Ayn El Arab) saldırılarıyla ilgili Türkiye’ye yönelik sözlerini eleştirirken, Yüksekdağ’ın “Şirretlik yaparak bu kadar kanın, katliamın üzerinde oturamazsınız” sözleri için ise “provokasyon” ifadesini kullandı.

Star gazetesinin Yüksekdağ için “Susturun şu şirreti” başlığı atmasına, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Demirtaş, gazeteyi başlığından dolayı kınadı ve “Star gazetesinin Eş Başkanımız Figen hanım için attığı çirkin manşeti kınıyorum. Havuz Medyası olarak Figen hanım ve diğer HDP'li vekiller yerine IŞİD'in barbar tecavüzcü halifesini mecliste görmeyi hayal ettiğinizi biliyoruz. Ama bu "rüyanız" kabus olmaya devam edecek.” şeklinde mesaj yazdı.

İşte Star'ın tepki çeken o haberi:



İŞTE DEMİRTAŞ'IN O PAYLAŞIMLARI: