Polemik & Kulis
01 Tem 2015 10:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:42

Star yazarı Akif Beki'ye fena saydırdı: Yalaka, Şeytan, İblis, Dansöz,Yağdanlık...

Star yazarı Cem Küçük, bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski Basın Sözcüsü ve Hürriyet yazarı Akif Beki'ye ağır ifadelerle yüklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski Basın Sözcüsü ve Hürriyet yazarı Akif Beki dün kaleme aldığı köşe yazısında 7 Haziran seçimlerinin ardından Erdoğan'ın yalnızlaştırıldığını belirterek etrafındakileri topa tuttu. 

Beki, Erdoğan'ı ve AK Parti'yi 2002 ruhuna dönmesini isteyenlere karşı tepki gösteren çevreleri Erdoğan'ı yalnızlaştırmakla suçladı.

Beki yazısını "Kim ki 'Senin yanında ben varım, benim varlığım sana yeter, başkasına ihtiyacın yok' diye fiştekliyorsa Erdoğan'ı yalnızlaştıran uyanık iblisin ta kendisidir o.
Hem de mart kedisi gibi cıyaklıya cıyaklıya, 'Yalnızlaştırmayız' diye diye adamı yalnızlaştırırlar, siz bilmezsiniz o iblisleri." diye bitiriyordu.

Beki'nin bu çıkışı ilk olarak akıllara "Erdoğan'ı gördükçe aşık oldum, böyle bir ilahi aşk iki erkek arasında olabiliyor" diyen Star gazetesinin sahibi iş adamı Ethem Sancak'ı getirmişti.

İşte bu yazı kavganın fitilini ateşledi. Beki'ye cevap Star yazarı Cem Küçük'ten geldi.

Küçük, “Her kim ki ‘Senin yanında ben varım, benim varlığım sana yeter, başkasına ihtiyacın yok‘ diye fiştekliyorsa Erdoğan’ı yalnızlaştıran uyanık iblisin ta kendisidir” diyen Beki’ye kendi sözleriyle karşılık verdi: “Uyanık ve zeki olmadığın kesin ama iblisvari bir sinsi tip olduğun muhakkak.”

8 Haziran’a kadar yağdanlık yapan adamlar…

‘Sokağa bile çıkamayacak bazı tipler’ başlıklı bugünkü yazısına “AK Parti tek başına iktidardayken her türlü yalakalığı ve yağdanlığı yapan kimi sahtekar tiplerin 7 Haziran sonrası hemen dansöz gibi döndüğüne şahit oldu tüm Müslüman kamuoyu” satırlarıyla başlayan Küçük, 7 Haziran’a dek basın yoluyla Erdoğan’a ‘yalakalığa’ devam edenlerin, şimdi tüm faturayı ona yıkarak arkadan hançerlediğini savundu.

Küçük, “8 Haziran 2015’e kadar Erdoğan’a tek kelime ile eleştiri getirmeyip sadece yağdanlık yapan bu adamlar utanmıyorlar ve şunları yazıyorlar…” diyerek Beki’nin dünkü ‘Erdoğan’ı yalnızlaştırma planı’ başlıklı yazısından şu satırları paylaştı: “Her kim ki ‘Sende hata, kusur olmaz; her şeyin en iyisini sen bilirsin, sen hiç yanlış yapmazsın’ diyorsa üst aklın musallat ettiği şeytan işte odur. Her kim ki ‘Senin yanında ben varım, benim varlığım sana yeter, başkasına ihtiyacın yok’ diye fiştekliyorsa Erdoğan’ı yalnızlaştıran uyanık iblisin ta kendisidir o…”

‘Erdoğan’a yalakalık yarışında en önde olmayı kimseye kaptırmadı’

Beki’nin bu cümleleri için “Bir insan ancak kendini bu kadar güzel anlatabilir. Adam kendisi için üst aklın musallat ettiği şeytan ve uyanık iblis diyor” yorumunda bulunan Küçük şöyle devam etti: “Çünkü Erdoğan’ın yanında memurken 24 saati bu lafları söyleyerek geçiyordu. Buna tüm Başbakanlık çalışanları şahittir. Şimdi Erdoğan’ın bu zor günlerinde, yani tüm emperyal egemenlerin Cumhurbaşkanı’nı hedef aldığı bu dönemde ise hemen her gün Tayyip Erdoğan’a laf çarpıyor. Küçük zekasıyla Erdoğan’ın argümanlarıyla dalga geçiyor.”

Küçük, “Uyanık ve zeki olmadığın kesin ama iblisvari bir sinsi tip olduğun muhakkak” dediği Beki’nin ’12 yılı’nı şöyle anlattı: “Şimdi her gün Erdoğan’ı ince ince doğrayan bu tip 12 yıl boyunca Erdoğan’a yalakalık yarışında en önde olmayı kimseye kaptırmadı. Eleştirisiz biat ideolojisinin sancaktarı ve İsmail Kılıçarslan gibi samimi eleştirel İslamcıları sistemden dışlayan bu adamdı. Dünya yağdanlık tarihine geçecek Erdoğan’ın Harfleri kitabını yayınladı. O kitaptaki kimi yalaka ötesi ifadeleri bu sütuna alıntılamaya bile utanıyorum ben. Şimdi ise Aydın Doğan’ın ağzıyla Tayyip Erdoğan’ın altını oymaya kalkıyor.”

‘Sokağa bile çıkamazsınız’

Küçük, “Sen bence taptığın yeni patronun için Aydın Doğan’ın harfleri kitabını yazmaya başla. Hatta 7’li çete olarak, konsorsiyum olarak bu kitabı yazın” tavsiyesinde bulunduğu Beki’nin, Erdoğan’ın çevresindeki isimlere yönelik ‘ganimet sofrasına üşüşmüş cebellezi haşeratı’ sözlerine atıfla yazısını şöyle sonlandırdı: “Bir de bu tipler hem suçlu hem güçlü gibi utanmadan ganimet sofrasından falan bahsediyor. Son 12 senenin ganimet muhasebesini buraya yazarsam sokağa bile çıkamazsınız…”