Televizyon
19 Ara 2014 09:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:00

Star Tv'nin dizisi 13. bölüm ile final yaptı!

Dün akşam 13. Bölüm ile ekrana gelen dizi nefes kesen bir final yaptı.

Öktem’in arzusuyla biraraya gelen Yavuz ve Gürkan İbrahim’i ele geçirmek için riskli bir plan yapar. Devletin bütün yapısını tehlikeye atacak olan bu planın sonunda ya İbrahim ölecek ya da devletin karakutusu olan gizemli adam “bekçi” deşifre olacaktır.

İbrahim’in intikam Oyunu Devam Ediyor!

İbrahim’in intikam oyunu artık bütün kahramanlarımızı içine almıştır. Zeynep, Tekin’in kız kardeşi ve Ceren hepsi İbrahim’in ölüm tuzağında bir yeme dönüşürler.

Yavuz ve Tekin bu oyunu bozmak icin zamanla yarışırlar. Oysa İbrahim’in Tekin’den isteği basittir; Yavuz'un kellesi. Tekin Yavuz'u İbrahim’e verirse herkes kurtulacaktır.

Reytinglerde başarısız oldular

Yayınlandığı Pazartesi akşamı Total’de ilk 10'a giremeyen diziden geçtiğimiz bölümlerde sürpriz bir şekilde başrol oyuncuları Nehir Erdoğan ve İbrahim Çelikkol ayrılmıştı.

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Erdal Beşikçioğlu, Selen Soyder, Nehir Erdoğan ve Yurdaer Okur’un rol aldığı Reaksiyon’un düşük reytingler nedeniyle daha önce de yayından kaldırılacağı iddia edilmiş ancak yapımcılar bunu yalanlamıştı.

Final kararı alındı

Fakat yüksek maliyeti olan ve reytinglerde düşük sonuçlar alan Reaksiyon’un arkasında star TV daha fazla duramadı. Star TV dizinin yayın saatini 22.30'a aldı ve final kararı verdi.