Medya
22 Nis 2018 10:01 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:10

Star TV’de yeni bir yarışma! Jüride hangi ünlü isimler var?

Star TV yaz ekranı için yepyeni bir yarışma programı başlıyor.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Star Tv ekranlarında "Geleceğin Starları" isimli yeni bir yarışma programı izleyicisi karşısına çıkmaya hazırlandığını yazdı.

Yarışmanın jüri koltuğunda Nurgül Yeşilçay, yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan ile Tolga Çevik’in ‘Tolgshow’undaki yönetmeni Fırat Parlak oturuyor.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu'nun köşesinden işte o gelişmeler:

Yazın gelmesine, yaz ekranının başlamasına sayılı günler kaldı… Milyonlar, şimdiden yaz tatilinin planlarını yaparken, televizyon yöneticileri ise yaz için mesai  harcıyor şu aralar… O kanallardan biri de Ömer Özgüner’in ayrılmasıyla Çağatay Önal’ın genel müdür olduğu Star TV… Star TV’de bu yaz oyunculuğa hevesli, geleceğin yıldızları seçilecek. Yarışma, Türkiye ve Almanya’nın Berlin şehrinde yapılacak elemelerin ardından, haziran ayında yayına girecek. Yabancı format yarışmanın Türk versiyonunu 25 Film çekecek. Yarışmada jüri üyeliği yapmak için konuşulan ve el sıkışılan isimler şunlar: Star TV’nin sonbaharda ekrana gelecek yeni dizisinde başrol oynayacak Nurgül Yeşilçay, yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan ile Tolga Çevik’in ‘Tolgshow’undaki yönetmeni Fırat Parlak…

Şov dünyasından ünlü isimlerin koçluk yaparak hazırlayacağı yarışmacılardan en düşük puanı alan kadın ve erkek elenecek, onların yerine yedek finalistler gelecek.

Yarışmada daimi jüri üyelerinin yanı sıra, her hafta ünlü bir isim misafir jüri olacak. Yaz boyuncu Star TV’de ekrana gelecek, genç yeteneklerin oyunculuklarını sergileyecekleri yarışmanın sonunda bir kadın ve bir erkek seçilecek. İki genç yetenek, yarışmanın ödülü olan Star TV’de yayınlanacak dizilerde oynama şansını elde edecek.