Polemik & Kulis
23 Nis 2018 12:50 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:10

Star TV'de radikal değişim! Hangi isimler ayrılık kararı aldı?

Star TV'de Ömer Özgüner ile kanalın yollarının ayrılmasının ardından taşlar yerinden oynamaya başladı.

Doğuş Yayın Grubu'nun tepe yönetiminde Şubat ayı sonunda 'deprem' yaşanmış, 21 yıl süreyle Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Erman Yerdelen'in yerine Aclan Acar getirilmişti.

Acar'ın göreve getirilmesinin ardından önce Doğuş Grubu Reklam Grup Başkanı Ateş İnce ile İnsan Kaynakları Grup Başkanı Ayşe Ertuğrul'la ardından da Star TV Genel Müdürü Ömer Özgüner ile yollar ayrılmıştı.

Grupta görev yapan iki isim daha ayrılık kararı aldı. Yeni yönetimin eline rahatlatmak amacıyla bu kararı alan isimleri Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu duyurdu.

İşte Eyüboğlu'nun "Ayrılık kararı aldılar" başlıklı o yazısı:

Ömer Özgüner’in yıllardır genel müdürlük yaptığı Star TV’den ayrılmasından sonra, iki yönetici daha yönetime ayrılık kararını bildirdi. Bu isimlerden biri drama direktörü Ümmü Burhan, diğeri ise projeler koordinatörü Asena Bülbüloğlu… Edindiğim bilgi, iki yöneticinin henüz görevlerinin başında olduğu, kanalda radikal değişikliğe giden yeni yönetimin elini rahatlatmak için bu kararı verdikleri şeklinde. Yeni yönetim, “Ömer Özgüner’in ardından Star TV’de yaprak dökümü sürüyor” şeklinde algı oluşmaması için Burhan ve Bülbüloğlu ile yollarını ayırmadı.