Polemik & Kulis
11 Eyl 2014 08:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:42

Star TV'de ayrılık! Hangi isim gruba veda etti? (Medyaradar/Özel)

16 yıldır Doğuş Yayın Grubu'nda görev yapan isim, ailevi nedenlerle mesleğini bırakma kararı aldı.

Star TV’nin Basınla İlişkiler Yönetmeni Mürsel Kan görevinden ayrıldı.

16 yıldır Doğuş Yayın Grubu’nda çalışan Mürsel Kan, grupla yollarını ayırdı. Çalışma arkadaşlarının düzenlediği ve eski çalışma arkadaşlarının da katıldığı sürpriz veda yemeğinde konuşan Kan, “Bir parçası olamaktan onur ve gurur duyduğum DYG’den üzülerek ayrılıyorum. Sizleri tanıdığım ve birlikte çalıştığım için çok mutluyum. Neredeyse kurumla yaşıt olan bu çalışma süresi boyunca desteklerini esirgemeyen yöneticilerimize, mesai arkadaşlarıma ve tüm dostlara çok teşekkür ediyorum. “ dedi.

Basının yıllarca birlikte çalıştığı Mürsel Kan “21 yıldır her dönemde desteğini hiç esirgemeyen magazin ve televizyon sayfaları ile hafta sonu eklerini hazırlayan gazeteci dostlarımız başta olmak üzere tüm internet ve sosyal medya editör ve yöneticilerine minnetarım. Hepsine çok teşekkür ediyorum” diyerek veda etti.

Ailevi nedenlerle mesleğini ve İstanbul’u terkederek Samsun’a yerleşeceği öğrenilen Mürsel Kan, 21 yıllık televizyon ve basın tecrübesini akademisyen olarak Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencileriyle paylaşmayı arzu ediyor.  

Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu olan Mürsel Kan, 1993 yılında Ahmet Özal’ın sahibi olduğu Kanal 6’da mesleğe adım attı. 1994’te Kanal D Basınla İlişkiler bölümünde çalışmaya başladı. 1998 yılı başında askerlik görevi için Kanal D’den ayrıldı. Askerlik dönüşü NTV’den gelen teklifi değerlendirerek 1998 yılda Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.  NTV, CNBC-e, ntvmsnbc, NTV Spor, e2, NTV Yayınları, Kral TV, Radyo Eksen, Virgin Radio, NTV Radyo ve son olarak gruba katılan Star TV başta olmak DYG markalarının basınla ilişkilerini yıllarca ekibiyle birlikte yürüttü.  Kan, bir buçuk yıldır Star TV’nin Marka İletişim bölümünde Basınla İlişkiler Yönetmeni olarak görev yapıyordu. Evli, Ecem ve Zeynep adında iki kız çocuğu sahibi olan Mürsel Kan, 16 yıldır Doğuş Yayın Grubu’nda çalışıyordu.





MEDYARADAR/ÖZEL