Televizyon
28 Mar 2015 09:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:09

Star TV o dizisinin yayın gününü yine değiştirdi!

Star TV'nin sevilen dizisi Kardeş Payı'nın yayın günü değişti.

Gazetevatan.com yazarı Oya Doğan, Kardeş Payı dizisinin gününün değiştiğini yazdı. İşte o yazı..

Serçe Sarayı başlarken Kardeş Payı cumartesiye alındı. Oysa perşembe akşamları 75 dakika ekrana gelmesine rağmen çok yüksek reytinglere imza atıyordu. Zaten yerini değiştirmek doğru değildi. Cumartesi Kardeş Payı için yanlış gündü. Çünkü dizinin kitlesi o akşam ekran karşısında olmuyor. Üstelik perşembe akşamı ekrana gelen Serçe Sarayı, Kardeş Payı’nın aldığı reytinglere yaklaşamadı bile… Neyse ki, Star TV yanlıştan dönmüş. Kardeş Payı, kendi günü ve saatine dönüyor. Yeniden perşembe akşamları ekrana gelecek. Bu arada Kardeş Payı sevenlere de küçük bir öneri: Dizinize sahip çıkın! Ulan İstanbul ve Beş Kardeş’in başına gelen son, Kardeş Payı’na da gelmesin. Ekranda kaliteli bir mizah içeriğini izleme hakkınızı savunun! Sürenin değil içeriğin de reyting getirdiğini gösteren bir işin izleyicisi olarak arkasında durun!

Kardeş Payı'nın yayın günü değişti

Yer gök gençlik dizisi olacak

Nisan kapıda, yaz yaklaşıyor! Diziler sezon finaline hazırlanırken televizyonlar yeni yaz projelerinin peşinde… Çünkü Ramazan ayı bu sene de yaza denk geliyor. Geçen sene yazın başlayan dizilerin sezona devam etmesi ve izlenme oranının yüksek olması televizyonlara umut verdi. O nedenle bu yaz daha fazla dizi ekrana “merhaba” diyecek. Yazın hem düşük bütçeli, hem de gençlik dizileri izlendiği için yapımcılar şu anda rotasını bu yöne kaydırdı. Şu anda tam olarak sayı veremem ama neredeyse her yapımcı yaz için bir proje hazırlıyor. Benim duyduğum 10 proje var. Eminim daha fazla olacaktır. Bunun başka bir anlamı daha var. Yepyeni yüzler kazanacağız. Çünkü bilindik isimler eylül sezonu için bekliyor olacak. Adını bilmediğimiz genç yetenekler için kaçırılmayacak fırsat başlıyor. Çünkü yer gök gençlik dizisi olacak.

Kara Kutu da perşembe

Senaryosunu Ercan Mehmet Erdem’in kaleme aldığı, Serdar Akar’ın yönetmen koltuğuna oturduğu, Orhan Kılıç, Deniz Uğur, Hazım Körmükçü ve Sümeyra Koç’un başrolünü üstlendiği Kara Kutu salı akşamı ekrana geliyordu. Ancak Kanal D dizinin gününü ve saatini değiştirdi. Kara Kutu, bundan sonra perşembe akşamları Kurtlar Vadisi’nin ardından yani 23.15’te ekrana gelecek.