Gündem
19 Eyl 2018 23:28 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:52

Star Gazetesi köşe yazarının işadamı eşine Bakırköy'de kanlı infaz!

Başından 2 ve kalbinden 1 mermi ile yaralanan işadamı kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Star Gazetesi köşe yazarı Sevil Nuriyeva'nın işadamı eşi İtimat İsmailov ofisinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Silahlı saldırı olayı Bakırköy Florya’da yaşandı. Azeri işadamı İtimat İsmailov kendi ofisinde başından ve kalbinden vurularak öldürüldü. İsmailov’u öldürdüğü ileri sürülen Azeri eski polis şefi Gözel Damirov ise olaydan kısa bir süre sonra yakalandı.

Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre, Sovyet Rusya döneminde Azerbaycan Cumhuriyet Başsavcılığı ve bir dönemde Adalet Bakanlığı yapan İlyas İsmailov’un oğlu olan işadamı İtimat İsmailov Florya’daki ofisinde akşam saatlerinde silahlı saldırıya uğradı.



KATİL AZERİ ESKİ POLİS ŞEFİ
İşadamı İtimat İsmailov’u vurduğu ileri sürülen Gözel Damirov’un Azerbaycan’da bir dönem İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunduğu ve daha sonra karıştığı bir olaydan sonra Türkiye’ye kaçtığı öğrenildi.
İsmailov'u öldürdüğü ileri sürülen Azeri eski polis şefi Gözel Damirov ve beraberinde bulunan şoförü Beşiktaş'ta bir mekanda saat 01: 00'da yakalanarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

CİNAYET ALACAK VERECEK MESELESİ Mİ?
Gözel Damirov’un işadamı İtimat İsmailov’u aralarındaki bir alacak verecek nedeniyle vurduğu iddiaları araştırılıyor.


İTİMAT İSMAİLOV                                                                  SEVİL NURİYEVA