Televizyon
30 Eyl 2014 14:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:46

Spiker Nazlı Çelik Kick Boks'a başladı

Geçen hafya HDP'li Aysel Tuğluk'la girdiği polemikle gündeme oturan Nazlı Çelik şimdi de Kick Boks antrenmanından çekilen görüntülerle dikkat çekti.

Nazlı Çelik, Uğur Dündar'ın kovulmasının ardından Star TV Ana Haberleri ona emanet...

Uzun süredir Star Ana Haberin ekran yüzü olan Nazlı Çelik son bir hafta içinde daha da popüler oldu. Sebebi ise HDP'li milletvekili Aysel Tuğluk'la girdiği polemikti.

ASKERE TAŞ ATAN HDP'Lİ

Aysel Tuğluk, Suruç'ta askerle HDP'liler arasındaki gerginlikte başrolde yer almış ve askerlere taş atarken çekilen fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

CANLI YAYINDA TUĞLUK'U ELEŞTİRMİŞTİ
Nazlı Çelik de canlı yayında Aysel Tuğluk'la ilgili sert eleştiriler yapmış ve kendisi için "Bir de hukukçu olacak" cümlesini kullanmıştı.

Daha sonra Aysel Tuğluk'la Nazlı Çelik'in polemiği birkaç gün daha sürdü ve sona erdi. Nazlı Çelik şimdi de Kick Boks antrenmanından çekilen görüntülerle dikkat çekti.

NAZLI ÇELİK KİCK BOKS'A BAŞLADI
Çelik'in Instagram hesabından paylaştığı bir videoda, Kick Boks'a başladığını gösteren antrenman görüntülerine yer verildi. Hem spor hem de savunma amacıyla yapılan Kick Boks videosu ister istemez Aysel Tuğluk'la Nazlı Çelik'in son günlerde girdiği ve tatlıya bağladıkları polemik sonucu "Şimdi Aysel düşünsün" esprisini aklımıza getirdi.