Polemik & Kulis
14 Oca 2018 11:02 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:56

Sözcü'nün acı günü! Duayen gazeteci hayatını kaybetti!

Sözcü gazetesi haber müdürü gazeteci Bakı Avcı hayatını kaybetti.

Sözcü gazetesinin kuruluş ekibinde yer alan ve ardından haber müdürlüğü görevini üstlenen tecrübeli gazeteci Baki Avcı, sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayata gözlerini yumdu.

56 yaşında hayatını kaybeden Avcı bir süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi görüyordu.

BAKİ AVCI KİMDİR?

Baki Avcı 1962 yılında İskeçe'de doğdu. Gazetecilik mesleğine 15 Mart 1977 yılında Milli Gazete'de başladı. Harçlıklarıyla biriktirdiği para onun ilk fotoğraf makinesini almasını ve mesleğe başlamasını sağladı.

Tercüman, Bulvar, Günaydın, Sabah, Son Havadis,Bugün, Meydan ve Gözcü gazetelerinde muhabir, İstihbarat Şefi ve Haber Müdürü olarak çalıştı.

Koyu bir Galatasaray taraftarı olarak bilinen Avcı Habertürk Gazetesi muhabiri Ümran Avcı ile evli ve bir çocuk babasıydı.



Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Sözcü gazetesi Haber Müdürü Baki Avcı'nın son saatlerinde gazeteci Mevlüt Yüksel yanındaydı.

CENAZESİ NE ZAMAN KALDIRILACAK?

Baki Avcı'nın cenazesi 15 Ocak 2018 Pazartesi günü Ataşehir Mimar Sinan Camisi'nde ikindi vakti kılınan namazın ardından Küçükbakkalköy Mezarlığı'nda toprağa verilecek.



TGC'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti de Baki Avcı için bir başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda “Değerli üyemiz Baki Avcı’yı kaybettik. Eşi üyemiz Ümran Avcı’ya, ailesine ve basın topluluğumuza baş sağlığı diliyoruz. Uzun yıllar gazetecilik mesleğine başarıyla hizmet eden meslektaşımızı hiç unutmayacağız” denildi.



Medyaradar.com olarak Baki Avcı'ya Allah'tan rahmet, Türk basın camiası ve kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.