Magazin
11 Kas 2018 16:54 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:58

Sosyal medyayı ikiye bölen tartışma! "Kes lan şizo!"

Şarkıcı Ece Seçkin, Twitter'da oyuncu Arda Kural adına hesap açan kullanıcıya verdiği cevapla tepki topladı.

Ece Seçkin "Hayatın kanununu yazabilseydim, seni sever miydim?" gönderisine, Arda Kural adına ait hesaptan "Sevse nereni sevecek 153" yorumu geldi.

Genç şarkıcı, gelen yoruma çok sinirlendi. Seçkin boyu ile gelen olumsuz yorum üzerine "Kes lan Şizo" cevabıyla tepki verdi.

İkilinin bu konuşması dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmadı.

İŞTE O YORUMLAR: 



Daha sonra ise hesabın Arda Kural'ın fanına ait olduğu ortaya çıktı. Ece Seçkin de bunun üzerine yazdığı yorumu kaldırdı.

Olay sonrası sosyal medya ikiye bölündü. Bazı takipçiler Ece Seçkin'i, insanların rahatsızlığı üzerinden hakaret etmemesi gerektiği konusunda uyardı.Daha sonra ise hesabın Arda Kural'ın fanına ait olduğu ortaya çıktı. Ece Seçkin de bunun üzerine yazdığı yorumu kaldırdı.

Olay sonrası sosyal medya ikiye bölündü. Bazı takipçiler Ece Seçkin'i, insanların rahatsızlığı üzerinden hakaret etmemesi gerektiği konusunda uyardı.

ZOR GÜNLER GEÇİRMİŞTİ

Son olarak, 2005'te Emret Komutanım dizisindeki Posta Ferit rolüyle beğeni toplayan oyuncu, 2012'de Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi altına alınmış ve doktorlar tarafından 'şizofreni başlangıcı' teşhisi konulmuştu.

Sonrasında şizofren değilim diyerek oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolan Arda Kural, yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle bir süre sokakta yaşamıştı.

Tedavi gören Arda Kural sağlığına kavuşmuştu.