Sosyal medya fenomeni oğlunun adını yanlış yazdırdı

Sosyal medya fenomeni Pucca olarak bilinen Selen Pınar Işık, 20 Nisan'da anne olmuştu. Pucca ve eşi bebeklerinin adını Batı koymak istedi ama bunu başaramadılar.

Sosyal medya fenomeni oğlunun adını yanlış yazdırdı - Sayfa 1

Sosyal medya fenomeni Pucca olarak bilinen Selen Pınar Işık, 20 Nisan'da anne olmuştu. Pucca ve eşi bebeklerinin adını Batı koymak istedi ama bunu başaramadılar.

110
Sosyal medya fenomeni oğlunun adını yanlış yazdırdı - Sayfa 2

Bugün minik bebeğine kimlik çıkarmak için eşi ile birlikte nüfus müdürlüğüne giden Pucca, günün sonunda büyük bir şok yaşadı. Pucca, başından geçenleri Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

210
Sosyal medya fenomeni oğlunun adını yanlış yazdırdı - Sayfa 3

"Batı'nın kimliğini çıkartmak için Beyoğlu Nüfus Müdürlüğü'ne geldik. Ana - baba büyük heyecan içindeydik. 'Ay aman yanlışlıkla batu yazmasınlar' falanlar... Sonra memur arkadaş Osi'ye 'ismini yazar mısın?' dedi. Osi de kendi ismi zannetmiş. 'Osman Karagöz' yazmış. Adam bir daha sordu 'Osman Karagöz mü?' diye; 'evet' dedi. Bir daha sordu, bizimki sinirlendi 'evet' diye tekrar etti. Ve sonuç: Çocuğun adı Osman Karagöz oldu!"

310
Sosyal medya fenomeni oğlunun adını yanlış yazdırdı - Sayfa 4

"Değiştiremiyorlarmış bir de... Kaldı öyle... Önce memur şaka yapıyor zannettim ama yok! Bir de 'geri tuşuna bassana!' diye memura bağırıyor. Mahkemeye başvurmamız lazımmış... Hayır, koluna kocaman 'Batı' diye dövme yaptırdın be adam! Sen bu anne babayla ne yapacaksın bilmiyorum Batı... Merak etme ismini değiştireceğiz... İnşallah yani. Bir sorun daha çıkmazsa..."

410