Gündem
01 Şub 2017 12:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:26

'Sonsuz Aşk' filminin vizyon tarihi belli oldu!

Başrollerinde Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım’ın yer aldığı, 'Sonsuz Aşk' filminin vizyon tarihi ve afişi belli oldu.

Çekimleri geçtiğimiz yaz aylarında İstanbul ve Cunda’da gerçekleşen “Sonsuz Aşk” filmi, vizyon için gün saymaya başladı. 24 Mart’ta seyirciyle buluşmaya hazırlanan, Sonsuz Aşk’ın afişi de belli oldu.

Yapımcılığını TAFF’ın, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın yaptığı, senaryosunu Deniz Akçay Katıksız’ın yazdığı “Sonsuz Aşk”’ın afişi ise “Daire Creative” tarafından hazırlandı.

Filmde Fahriye Evcen; kardeşiyle kurduğu düzende, küçük mutluluklarla yaşamını renklendiren Zeynep karakterini canlandırırken, Murat Yıldırım ise işine bağlı, genç yaşta profesör olan cerrah Can karakteriyle izleyicisiyle buluşacak. İlk bakışta hiçbir ortak noktaları yokmuş gibi görünen, Can ve Zeynep beklenmedik bir şekilde birbirlerinin hayatlarına dahil olduklarında, aşılması zor engelleri de beraberinde getiren sonsuz bir aşkın içine düşerler.

24 Mart’ta izleyiciyle buluşacak olan “Sonsuz Aşk” ın kadrosunda Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım’ın yanı sıra; Fatih Al, Filiz Ahmet, Zeynep Özder, Nazlı Pınar Kaya, Didem İnselel ve Ege Aydan gibi isimler yer alıyor.