Magazin
12 Eyl 2014 09:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:42

Şok iddiayı Naz Çekem doğruladı: Seviyorum diyerek...

Ahmet Kural’ın, adının aşk dedikodularına karıştığı iletişim danışmanı Naz Çekem’in parmağını kırdığı öne sürüldü. Çekem, iddiayı doğruladı.

“KARDEŞ Payı” dizisinin başrol oyuncusu Ahmet Kural hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; kısa süre önce bir doğum günü partisinde yakınlaşan ikili, bir süredir gece kulüplerinde kovalamaca halindeydi. İkili, geçtiğimiz günlerde bir mekânda karşı karşıya geldi ve aralarında hararetli bir konuşma geçti. Çekem’in elini tutmak için hamle yapan Kural, istemeden de olsa genç kadının parmağının kırılmasına yol açtı.

ÜNLÜ NAZ ÇEKEM DEĞİL MİSİN?

Etiler’deki bir hastanede sabahladığı söylenen Çekem, iddiayla ilgili şunları söyledi: “Yakın arkadaşlarımızla otururken Ahmet yanıma geldi. Biraz alkollüydü. ‘Sen ünlü Naz Çekem değil misin?’ diye sordu. ‘Tabii, biz yokken sen vardın!’ dedi. Daha birçok şey söyledi ama şu an tam hatırlamıyorum. Sonra ‘Seni çok seviyorum’ diyerek ellerimi tutup geriye doğru çevirdi. O sırada sağ elimin yüzük parmağı kırıldı. Sağ kolumda da çizikler var. Parmağım alçıya alındı ama düzelmeme ihtimali var. 1 ay alçıda kaldıktan sonra durumuna bakılacak ve iyileşme yoksa ameliyat olacağım.” Çekem, “Ahmet Kural’la ayrıldınız mı?” sorusuna ise “Tabii” yanıtını verdi. Ahmet Kural ise basın danışmanı aracılığıyla bu konuda yorum yapmayacağını bildirdi.