Gündem
24 Mayıs 2013 10:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:11

ŞOK İDDİA! MERYEM UZERLİ SULTANLIĞI BIRAKIYOR MU?

Meryem Uzerli kimseye haber vermeden Berlin'e gitti. Bu durum akıllara Meryem Uzerli diziden ayrılıyor mu sorusunu getirdi.

Muhteşem Yüzyıl’ın Hürrem Sultan’ı Meryem Uzerli ‘tükenmişlik sendromu’ yaşadığı iddiasıyla apar topar Almanya’ya gitti. Bu durum beraberinde çeşitli söylentileri gündeme getirdi. Bir süredir çok çalışıp az para kazanmaktan dert yanan Uzerli’nin bu yüzden yapımcısıyla restleştiği öne sürüldü.

İddiaya göre Uzerli yapım şirketi TİMS Yapım’dan çekim sürelerinin kısaltılmasını ve haftalık 20 bin TL olan ücretinin arttırılmasını istedi. Ancak olumlu yanıt alamadı. Ünlü oyuncu bunun üzerine kimseye haber vermeden Pazar akşamı apar topar Almanya’ya uçtu. Bunun bilgisini ertesi gün set ekibine “Kendimi iyi hissetmiyorum, burada yarın (salı) doktora gideceğim. Berlin’den ne zaman döneceğim belli değil’ sözleriyle verdi.

Çekimler iptal

Bu gelişme üzerine yapım şirketi günlerdir tanıtımını döndüğü 100. bölümü son anda yayınlamaktan vazgeçti. Onun yerine dizinin kolaj bölümü ekrana geldi. Yedek bölümleri de olmayan dizinin çekimleri pazartesi gününe kadar iptal edildi. Uzerli’nin dönmeme ihtimaline karşılık yapımcının yeni bir Hürrem Sultan arayışına girebileceği konuşuluyor.

Ayrılık iddiası

Vatan'dan Zehra Çengil'in haberine göre; geçtiğimiz ay sigarayı bırakan Meryem Uzerli sette de kendini soyutladı. Sigara odasında yapılan set arası sohbetlere katılmayan Uzerli yalnız başına kalmayı tercih etti. Ünlü oyuncunun psikolojisini düzeltmek için sevgilisi Can Ateş’le gittiği Bodrum tatilinde 1 yıldır birlikte olduğu Ateş’le yollarını ayırdığı öne sürüldü. Muhteşem Yüzyıl 19 Haziran’da sezon finali yapacak. Meryem Uzerli’nin yaptığı sözleşme gereği bu sezon kalan 3 bölümde yer almak zorunda olduğu öğrenildi