Polemik & Kulis
28 Haz 2017 19:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:57

Sodexo'dan Hürriyet ve Doğan TV Center'daki "hijyen" krizine açıklama! (Medyaradar/Özel)

Kanal D ve CNN Türk’ün bulunduğu Doğan TV Center ile Hürriyet gazetesinin yemekhanelerinde patlak veren hijyen kriziyle ilgili Sodexo'dan bir açıklama yapıldı.

Kanal D ve CNN Türk’ün bulunduğu Doğan TV Center ile Hürriyet gazetesinin yemekhanelerinde hijyen krizi patlak verdiğini duyurmuştuk.

Buna göre, Kanal D, CNN Türk ve Hürriyet’in yemekhanelerini denetleyen firmanın raporlarında ciddi hijyen sorununa dikkat çekilmiş, bu raporlar üzerine bir yıldır yemek servisi yapan Sodexo'nun yerine yeni bir firma arayışına girilmişti.

Haberimiz üzerine Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi'nden Medyaradar'a bir açıklama yapıldı.

Açıklamada şöyle denildi:

"Uluslararası saygın bir şirket olarak günde 75 milyon kişiye 32 bin noktada yüksek hijyen standartlarıyla yemek hizmetimizi sunmaya devam etmekteyiz. Özellikle gıdada hijyen konusunun, asla taviz vermeyeceğimiz bir konu olduğunu belirtmek isteriz.

Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi olarak Doğan TV Center ve Hürriyet gazetesinde yürüttüğümüz yemek operasyonumuz kapsamında 3. partiden aldığımız paketli ürünün bir lotunda sorun yaşandığı belirlenmiştir. Bu ürün hızlıca karantinaya alınıp hijyenik üretimimize devam edilmiştir. Olay sonucunda söz konusu firma ile sözleşmemiz feshedilmiştir.

Bilgilerinize sunarız
Saygılarımızla,

Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi"