Reklam PR
02 Oca 2014 14:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:51

Socar Türkiye hangi ajansla çalışacak?

Enerji şirketi PR ajansını seçti.

Manifesto, marka portföyüne Türkiye enerji sektörünün popüler oyuncusu SOCAR Türkiye Enerji A.Ş’yi ekledi.

Dünyanın en köklü petrol şirketlerinden biri olan Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi - SOCAR, 30 Mayıs 2008 tarihinden itibaren SOCAR Türkiye Enerji A.Ş. adıyla Türkiye’de faaliyetlerini sürdürüyor.

Türkiye'nin petrokimya devi PETKİM'i satın alarak Türkiye enerji sektörüne adım atan SOCAR Türkiye, PETKİM ile ilgili stratejik planlarını ve yeni yatırımlarını büyük bir kararlılıkla gerçekleştiriyor.

SOCAR Türkiye Enerji A.Ş, gelecek beş yıl içinde 17 milyar dolar ciro ile Türkiye’nin üç büyük holdinginden biri olmayı ve 2023 yılına kadar Rafineri-Petrokimya-Enerji-Lojistik entegrasyonunu tamamlayarak, Türkiye'nin en büyük üretim gücü haline gelmeyi amaçlıyor.

SOCAR Türkiye'nin, PETKİM Yarımadası üzerindeki gelecek projeksiyonlarının önünü açacak ve ham madde güvenilirliği sağlayacak olan 10 milyon ton ham petrol işleme kapasiteli rafineri yatırımı STAR Rafineri A.Ş’nin inşası sürüyor.

Manifesto, SOCAR Türkiye’ye iş hedefleri doğrultusunda stratejik olarak planlanacak halkla ilişkiler faaliyetleri ve bu faaliyetlerin uygulanması konusunda hizmet verecek.

Enerji Sektörünün En Güçlü İsmi ile Anlaşmaktan Mutluyuz

Manifesto CEO’su Selin Bozkurt, pek çok ulusal ve uluslararası markaya PR, etkinlik ve reklam disiplinlerinde hizmet verdiklerini hatırlatarak, stratejik olarak 4 tane ana sektör belirlediklerini, inşaat, turizm, enerji ve perakende sektörlerinin öncelikli sektörler olarak kararlaştırdıklarını söyledi.

Bu karar kapsamında enerji sektöründe Türkiye’nin en güçlü şirketlerinden SOCAR Türkiye Enerji A.Ş. ile anlaşmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Selin Bozkurt, “Deneyimli ekibimizle, iletişim danışmanlığı, kurumsal etkinlik ve organizasyonlar konusunda SOCAR Türkiye’ye en güçlü hizmeti vereceğiz” dedi.