Televizyon
09 Mar 2015 12:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:06

Show TV ekranlarında 'Acil Aşk Aranıyor!

Show TV ekranında, izleyicileri hem güldürecek hem de romantizm rüzgarları estirecek yepyeni bir dizi başlıyor.

Yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği “Acil Aşk Aranıyor”, 15 Mart Pazar akşamı Show TV’de seyircisiyle buluşacak.

Yönetmen koltuğunda Barış Kırımşelioğlu’nun oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı dizinin süpervizörlüğünü ise,Merve Girgin üstleniyor.

“Acil Aşk Aranıyor”, yolları bir hastanenin acil servisinde kesişen iki doktorun, Nisan ile Sinan’ın, eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini konu ediyor. Kaderin görünmez iplerle birbirine bağladığı Nisan ve Sinan, bazı tatsız tesadüflerle, önce komşu olduklarını, sonra da aynı hastanede birlikte çalışacaklarını öğrenirler.

Kahramanlarımız bir yandan birbirinden ilginç vakaların altından kalkarak hayat kurtarmaya çalışırken, bir yandan da tatlı sert çekişmeleriyle,  hem güldürecek hem de romantizm rüzgarları estirecek!

Show TV’nin heyecanla beklenen projelerinden olan “Acil Aşk Aranıyor”’un oyuncu kadrosu da birbirinden güçlü isimlerle dolu.  Dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Serhat Teoman (Sinan), Duygu Yetiş (Nisan), Rojda Demirer (Ayla), Tamer Tıraşoğlu (Berzan), Sinem Uçar (Asuman), Gökhan Soylu (Murat) ve Serkan Öztürk (Malik) rol alıyor.

“Acil Aşk Aranıyor”, 15 Mart Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de başlıyor!