Magazin
10 Kas 2018 12:19 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:58

Sıla iddiası olay olmuştu...Ziynet Sali Beyaz TV'ye ateş püskürdü!

Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programında gündeme gelen 'Sıla Ziynet Sali'nin kolunu kırdı' iddiasının ardından Ziynet Sali çılgına döndü.

Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programında gündeme gelen Sıla'nın Nişantaşı'nda bir otelde Ziynet Sali'nin kolunu kırdığı iddiasının ardından Sali'den zehir zemberek bir yanıt geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ziynet Sali, hiç bir ilgisi olmadığı halde ısrarla olayların içine çekilmeye çalışıldığını belirterek, iddiaların yalan ve iftira olduğunu belirtti. Ünlü şarkıcı açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Hiç bir ilgim olmadığı halde ısrarla içine çekilmeye çalışıldığım olaylarla ilgili çığrından çıkan dedikodular nedeniyle konuya açıklık getirmek isterim. Öncelikle meslektaşım, arkadaşım Sıla’ya geçmiş olsun dileklerimi ve şiddetin her türlüsünün karşısında olduğumu yineliyorum. Mevzubahis edilen tüm iddialar yalandır, iftiradır. Medyada hakkımda bu iftira haberleri yapan basın, yayın organları ve kişiler hakkında yasal işlemler avukatım tarafından başlatılmıştır."



NE OLMUŞTU?

Beyaz TV'de Ece Erken ve Bircan Bali'nin sunuculuğunu yaptığı 'Söylemezsem Olmaz' programının 9 Kasım Cuma tarihli bölümünde Sıla'nın, geçtiğimiz yıl Nişantaşı'nda bir otelde Ziynet Sali'nin kolunu kırdığı ileri sürülmüştü.
Programda Sali'nin Temmuz 2016'da kırık koluyla golf oynadığı bir görüntüsünün yayınlanmasıyla da bu iddia desteklenmişti.