Magazin
07 Eki 2015 23:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:55

Şiir kitabında bu seksi fotoğrafları olacak

Model olarak tanınan Kübra Özdemir çıkartacağı şiir kitabında seksi fotoğraflarına da yer vermeye hazırlanıyor.

Seksi ve güzel model Kübra Özdemir, sosyal medyada  adını sıkça duyduğumuz bir model. Ancak onu moda dünyasındaki meslektaşlarından ayıran çok önemli bir özelliği var. O bir şair.

Üstelik bir de şiir kitabı çıkarıyor. Hatta o kitapta seksi fotoğraflarına da yer vermeye hazırlanıyor. Edebiyatla estetiğin buluşmasının beklendiği eserde Özdemir, modellik ve şairliğin yanı sıra birde roman yazmak istiyor.

Kübra Özdemir, farklı fiziği, ten rengi,  gözleri ve yüz hatlarıyla iç giyim başta olmak üzere abiye firmalarının reklamlarında sıkça kullandığı bir isim.

Moda dünyasında genç yaşına rağmen 5 yıllık deneyime sahip olan modelin bir özelliği var ki herkesi şaşırtıyor. O bir şair. Evet yanlış okumadınız. Genç manken yoğun moda çalışmalarından arta kalan zamanlarda şiir yazmayı çok seviyor ve bu konuda da oldukça iddialı.

ŞİİR KİTABINDA SEKSİ RESİMLERİ DE OLACAK!

Yakında bir şiir kitabı çıkartmaya hazırlanan güzel manken bu kitabında bilinenlerin aksine ilginç bir uygulamaya da imza atacak. Şiir kitabında modellik kariyerinden "seksi fotoğraflara" yer vererek bugüne dek belki de hiç yapılmamış bir tarza imza atmayı planlayan seksi model, böylece hem duygulara hem de gözlere hitap edecek. Bu durumun okuyucuda ne etki yapacağı ise tartışma konusu oluyor.

Yoğun ve zorlu meslek dallarını seçen insanların pek çoğunun sanatla uğraştığına dikkat çeken Özdemir, “Ben kendimi şiirle ifade etmeyi seviyorum. Yaşadığım her şeyi şiirle anlatıyorum. Sevincimi de, üzüntümü de şiirle anlatıyorum. Başarılı mıyım ben değerlendiremem ama yakın arkadaşlarım dizelerimin oldukça etkileyici olduğunu söylüyorlar” diyor.

“ROMAN YAZARAK BİR DÜNYA KURMAK İSTİYORUM!”

Kübra Özdemir’in bir hayali de şiir kitabının ardından roman yazmak. Güzel model, “Şiir duyguları en kısa biçimde ifade etme yolu. Ben bunu çok seviyorum ancak roman yazarak bir dünya kurmak bambaşka bir şey. Edebiyatın bu alanında başarılı bir eser vermek için şimdiden kolları sıvadım ve karakterleri yaratmaya başladım bile” diyor. Özdemir bu kitabında ise seksi fotoğraflarının olup olmayacağı konusunda bir ipucu vermiyor.

“MODANIN BİR ŞEKİLDE İÇİNDE OLACAĞIM!”

Henüz 24 yaşında olan Özdemir, modellik kariyerinin çok kısa olduğunu bu işi en fazla 7-8 yıl daha yapabileceğini ama modelliğin ardından mutlaka modanın bir alanında kariyerine devam etmek istediğini söylüyor.  Özdemir “Modellik profesyonelliğin yanı sıra gençlik ve güzellik gerektiren bir meslek ve ne yazık ki otuzlu yaşlarda sona eriyor. Şu an ne yapacağıma daha karar vermedim ancak modanın bir şekilde içinde olmaya devam edeceğim” diyor.

İŞTE KÜBRA ÖZDEMİR'İN O SEKSİ FOTOĞRAFLARI