Televizyon
21 Haz 2017 08:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:55

Show TV'nin yeni dizisinin yayın tarihi belli oldu! (Medyaradar/Özel)

Show TV'nin yeni dizisi "Kalp Atışı" ekran macerasına başlamak için gün sayıyor.

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’in yer aldığı Show TV’de ekrana gelecek Kalp Atışı'nın son tanıtımından sonra, herkesin merakla beklediği yayın günü de belli oldu.

Kalp Atışı, 29 Haziran Perşembe günü 20.00’de başlıyor. Lise öğrencisi Eylül’ün, yol göstericisi Ali Asaf’la çatışmalarının ve aralarındaki o özel duygunun ekrana geldiği tanıtım büyük beğeni toplamıştı. Tanıtımda ayrıca Ali Asaf’ın “Aşk yarasının getirdiği delilik aşık bir beynin kanıtıdır. Bense kendimi hep bu delilikten korumaya çalıştım ve onu kaybettim”sözleri de dikkat çekmişti.

Dizide Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Ceylan Ceylan, Erdem Kaynarca ve Vedat Erincin eşlik ediyor.

Kore dizisi Doctors’tan uyarlanan, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yaptığı, senaryosunu Makbule Kosif, Eda Tezcan, Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel ve Melis Veziroğlu Yılmaz’ın yazdığı dizi Kalp Atışı 29 Haziran Perşembe günü 20.00’de Show TV’de başlıyor.

İşte, Kalp Atışı ilk bölüm fragmanı!