Gündem
27 Nis 2015 17:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:30

Show TV'nin sponsor olduğu medya zirvesi toplandı!

Bu seneki 'Media Summit' zirvesi bugün itibariyle başladı.

Show TV'nin ana sponsoru olduğu, medyayı planlayanların,yönetenlerin ve markaların buluştuğu 'Media Summit  2015' zirvesinin ilk gününde alanında uzman isimler marka ve medyayı konuşuyor.

Onların bilmediği ne biliyorum!

Reklamcılık Vakfı’nın organize ettiği, 'Media Summit 2015' zirvesinde bugün Doç. Dr. Tolga Akçura, sosyal medya fenomeni Nilgün Bodur, Caspar Berry, Bijan White, Reklamcılık Vakfı Asbaşkanı Lize Karaboğa gibi alanında uzman birçok isim konuşmacı olarak yer alıyor.

The Marmara Hotel’de gerçekleşen zirvede; Tolga Akçura, "Tüketicilerin kalbini kazandığımız zaman, çok daha rahat iletişime geçebiliyoruz", Nilgün Bodur, "Markalar takipçi sayısına değil, hedef kitleye odaklanmalı" ve Caspar Berry de "Sektörde herkesin pazar payı almaya çalıştığı bir ortamda aynı masada oturduğumuz insanlara bakıp, onların bilmediği ne biliyorum diye düşünmek gerek" şeklinde konuştular.

Savaş Karakaş’ın sunduğu, medya planlama ve satın alma ajanslarının, reklam verenlerin, medya kuruluşlarının ve akademyanın; marka ve medya dünyasının kesişimindeki konuları kapsamlı biçimde ele aldıklar 'Media Summit 2015' zirvesi, yarın da (28 Nisan Salı) aralarında Havas Media’dan Tom Goodwin’in de yer aldığı, alanlarında uzman isimlerin konuşmalarıyla devam edecek.