Televizyon
22 Mar 2017 15:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:34

Show TV'nin hangi dizisinin yayın günü değişti? (Medyaradar/Özel)

Show TV'nin aşk dizisinde yayın günü değişikliği yaşandı.

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin sevilen dizisi "Aşk ve Gurur" artık Salı günleri yeni bölümleriyle ekrana gelecek. Aşk ve Gurur daha önceleri Pazar günleri yayınlanıyordu. 

Aşk ve Gurur'un ekrana gelen 3. bölümünde; Zeynep, Murat'ın evlenme teklifini ani bir karar ile kabul etti. Yüzüğü gören Kenan yeni aldığı tekneyi yenileme bahanesi ile Zeynep'i tekneye götürdü ve bu karar neden aldığı konusunda Zeynep'i sorguladı. Şevval, Kenan'ın evi almasından rahatsız olduğundan Kenan'ı şirketten uzaklaştırmak için şirkete geri döndü. Zeynep'in, Murat ile buluşacağını anlayıp engel olmaya çalışan Kenan'ın kendini anlatmaya çalıştığı bölümün final sahnesinde, Kenan'ın aldığı evin annesinin evi olduğunu söylediği anlar izleyenleri ekran başına kilitledi.



Kenan ve Murat arasındaki düşmanlığın içinde kendini var etmeye çalışan Zeynep’in hikayesini anlatan "Aşk ve Gurur"un başrollerini Mert Fırat, Damla Sönmez ve Alper Saldıran'ın yanı sıra Tülin Özen, Ahmet Rıfat Şungar, Laçin Ceylan, Levent Ülgen ve Ayfer Dönmez paylaşıyor. Taner Akvardar'ın yönetmenliğini üstlendiği "Aşk ve Gurur" yeni bölümü ile yeni gününde 28 Mart Salı saat 20.00'de Show TV'de.