Televizyon
10 Ara 2017 08:43 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:51

Show TV'den yeni dizi! Kadroda hangi isimler var? (Medyaradar/Özel)

Show TV ekranlarında yayınlanacak diziden ilk kare paylaşıldı.

Show TV'nin heyecanla beklenen yeni dizisi Yuvamdaki Düşman'ın oyuncu kadrosu belli oldu. Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan Yuvamdaki Düşman'ın başrollerinde; Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan yer alacak.

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gözünü diktiği varlıklı ve mutlu bir ailenin hikayesi. Genç kadın yeni bebek sahibi olmuş bu aileye bakıcı olarak girip gizli planını uygulamaya koyunca neler olacak? Yuvamdaki Düşmanpsikolojik gerilim hikayesiyle izleyicileri ekrana bağlayacak.

Düş Gezginleri’nin yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Rüya İşçileri’nin yazdığı, yönetmen koltuğuna ise Müge Uğurlar’ın oturduğu Yuvamdaki Düşman’ın oyuncu kadrosunda Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan ve Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Rıza Akın, Sultan Köroğlu Kılıç gibi güçlü isimler yer alıyor.