Televizyon
23 Kas 2017 07:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:17

Show TV'de reyting şoku! Hangi iddialı dizi ekranlara veda ediyor? (Medyaradar/Özel)

Show TV’de ilk bölümleriyle Salı akşamları yayınlanan dizinin yayın günü değişmiş ve pazar akşamlarına alınmıştı.

Show TV’de büyük umutlarla başlayan komedi dizisi Klavye Delikanlıları reytinglere yenildi. Daha önce de yayın günü değişen Klavye Delikanlıları 2 hafta sonra final yaparak ekrana veda edecek

Çakallarla Dans serisine imza atan yönetmen Murat Şeker ve senarist Ali Tanrıverdi’nin senaryosunu yazdığı Klavye Delikanlıları‘nın ekran ömrü kısa sürdü. Ekranlarda farklı bir komediye imza atan Klavye Delikanlıları, reytinglerde başarılı olamadı. 

Klavye Delikanlıları’nın geçtiğimiz Pazar yayınlanan 7. bölümü, Total grubu reytinglerde 14. sırada, AB grubu reytinglerde ise 15. bölümde yer alabilmişti. Yeni gününde de reytinglerde üst sıralara çıkamayan dizi için final kararı alındı. Klavye Delikanlıları dizisi, 2 hafta sonra 3 Aralık Pazar akşamı ekrana gelecek olan 9. bölümüyle erken final yaparak ekrana veda edecek.

Kadrosunda Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Vildan Atasever, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın, Selen Seyven, Seray Sever, Gül Onat, Sinan Çalışkanoğlu’nun yer aldığı Klavye Delikanlıları’nın yönetmenliğini Yahya Samancı üstleniyor. Komedi – macera türündeki dizi, sanal ve gerçek dünya arasında başlarından geçen tehlikeli maceraları konu alınıyor.