Televizyon
09 Kas 2017 09:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:15

Show TV muhabirine at saldırdı, sosyal medya sallandı!

Başıboş atları haber yapmak için Sarıyer'e giden Show Haber muhabiri Özge Mayet, anons çektiği sırada bir atın saldırısına uğradı.

Show TV muhabiri Özge Mayetin, haber için gittiği Sarıyer'de haberlere konu oldu.

Olay, Sarıyer Çayırbaşı Mahallesinde meydana geldi. Dün sabah saat 09.45 sıralarında Çayırbaşı Caddesi üzerinde başıboş olarak gezen bir at kaldırımda yürüyen vatandaşlara saldırdı. Adete şaha kalkan at kaldırımda yürüyen vatandaşların üzerine atlayarak yaralanmalarına neden oldu. O anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Başıboş at haber yapmak için mahalleye gelen bir muhabire de saldırdı. Atın üzerine doğru atlamasıyla yere düşen muhabire yakındaki vatandaşlar ve kameraman yardım etti.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Bölgede vatandaşların korkulu rüyası olan başı boş atlardan birinin saldırısına uğrayan talihsiz muhabirin görüntüleri sosyal medyada en çok izlenen ve paylaşılanlar arasına girdi.



"ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ UCUZ ATLATTIM"

Saldırı sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan başarılı muhabir, "Şükürler olsun ki ucuz atlattım, bir kaç sıyrık ve dizlerimdeki morlukları saymazsak... Arayan, mesaj atan geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

Saldırı sonrası Mayetin'in sosyal medya hesabından paylaştığı kare;