'Shameless'ın yerli uyarlaması 'Bizim Hikaye'nin kadrosu belli oldu!

Ünlü dizi Shameless (Utanmazlar)'ın yerli uyarlaması olacak olan 'Bizim Hikaye'nin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. 

'Shameless'ın yerli uyarlaması 'Bizim Hikaye'nin kadrosu belli oldu! - Sayfa 1

Ünlü dizi Shameless (Utanmazlar)'ın yerli uyarlaması olacak olan 'Bizim Hikaye'nin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. 

113
'Shameless'ın yerli uyarlaması 'Bizim Hikaye'nin kadrosu belli oldu! - Sayfa 2

Öncelikle dizinin orijinali hakkında biraz bilgi verelim. Shameless (Utanmazlar), Chicago'nun varoş bir semtinde geçiyor. Altı çocuk ve bir babadan oluşan Gallagher ailesini konu alıyor. Evin babası olan Frank Gallagher; sahtekar, alkolik, 'utanmaz' bir adamdır. Evin en büyük çocuğu olan Fiona, fedakar bir abladır ve kardeşlerine bir nevi annelik yapmaktadır. Hal böyle olunca da belayı devamlı üstüne çeker. Dizide cinsellik, eşcinsellik, alkol, uyuşturucu cesurca anlatılıyor. Peki yerli uyarlamasında durum ne olacak?

213
'Shameless'ın yerli uyarlaması 'Bizim Hikaye'nin kadrosu belli oldu! - Sayfa 3

Yerli uyarlaması 'Bizim Hikaye' olacak olan dizide, fedakâr abla Fiona rolünde Hazal Kaya'nın olacağı açıklanmıştı. Karakter karşımıza 'Filiz' ismiyle çıkacak. Anneleri tarafından terk edilmiş olan kardeşler bir de alkolik babalarıyla baş etmek zorundadır. Burada da en büyük görev abla Filiz'e düşmektedir. Dizide Filiz'in hayatına girecek yakışıklı ve gizemli erkeği Burak Deniz canlandıracak.

313
'Shameless'ın yerli uyarlaması 'Bizim Hikaye'nin kadrosu belli oldu! - Sayfa 4

 Burak Deniz, karşımıza 'Barış' ismiyle çıkacak. Barış, Filiz'in sorunlarıyla yakından ilgilenecek ve bu ağır yükü onunla paylaşacak.

413