Magazin
08 Ara 2016 12:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:14

Şeyma Subaşı'yı mest eden mesaj: Kadının donunu markasına kadar takip edip...

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden Şeyma Subaşı, bir takipçisinden gelen ilginç notu paylaştı.

Acun Ilıcalı ile olan birlikteliğinden doğan kızı Melisa ile Miami'de vakit geçiren Şeyma Subaşı, takipçileriyle renkli hayatından kareler paylaşıyor.

"BİRİSİ BU YAZIYI YOLLAMIŞ"

Şeyma Subaşı, son olarak takipçileriyle kendisine gelen uzunca bir mesajı paylaştı. Uzun metni, "Birisi bu yazıyı yollamış" satırlarıyla paylaşan Şeyma Subaşı metnin altına, hayata pozitif bakmanın ne kadar önemli olduğunu anlatan ifadeler yazdı.

İşte Şeyma Subaşı'na gelen yazı;



ŞEYMA, KAYITSIZ KALMADI


Şeyma Subaşı, bu yazıyı paylaştıktan sonra altına hayata pozitif bakmanın öneminden bahseden bir yazı eklemiş.

"İSTEYEN İSTEDİĞİNE İNANSIN"

İşte Subaşı'nın o satırları: "Nereden olduğunu bilmiyorum birisi bu yazıyı yollamış. Şansa gördüm. Her zaman pozitif olmaktan, iyi düşünmek ve iyi olmaktan bahsederim ya… İşte ben yine aynı şeyi söyleyeceğim. Hayatta pozitif olmak bana hep kazandırdı. (Hiçbir zaman savaşa girmiş olmamama rağmen) Elbet bir gün her şeyi (neyin nasıl olduğunu, başladığını, sürdüğünü, bittiğini, tekrar başladığını) gerçekleriyle öğreneceksiniz ama tabi ki de isteyen istediğine, duyduğuna inanıp düşünmekte serbest. Bu arada son olarak sunu söylemeliyim 'gerçek' enerjinin farkındayım gerçek olan herkese çok teşekkürler..) Sevgiler (ve yazı için tekrar…)"