Şeyma Subaşı'ndan çok konuşulacak itiraf!

Acun Ilıcalı ile eylül ayında evlenecek olan Şeyma Subaşı, Elele dergisinden Filiz Şeref Kulu'ya röportaj verdi.

Şeyma Subaşı'ndan çok konuşulacak itiraf! - Sayfa 1

Acun Ilıcalı ile eylül ayında evlenecek olan Şeyma Subaşı, Elele dergisinden Filiz Şeref Kulu'ya röportaj verdi.

120
Şeyma Subaşı'ndan çok konuşulacak itiraf! - Sayfa 2

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın sevgilisi ve çocuğunun annesi Şeyma Subaşı, ünlü yapımcı ile tanışma hikayesini ve hakkında merak edilenleri anlattı.

220
Şeyma Subaşı'ndan çok konuşulacak itiraf! - Sayfa 3

İşte Şeyma Subaşı'nın açıklamalarından satırbaşları; "Acun, İstanbul Aydın Üniversitesi'ne ödül almaya geliyor. Biz de Moda tasarım öğrencileri olarak defile kıyafetleri hazırlıyor ve gösteri yapıyoruz. 15 yaşındayken yaptığım bir senelik bir mankenlik deneyimim olduğu için, bu işleri daha iyi biliyorum diye, onlara biraz yön veriyor ve defilede de başı ben çekiyorum. Acun ve ekibi beni orada görüyor ve telefonumu bölüm başkanından istiyorlar. Ve sonra da beni arıyor, yarışmaya davet ediyorlar. Ben başvurmuyorum yani, onlar beni yarışmaya katılmam için çağırıyorlar. Ve iki kere kutu açtıktan sonra da yarışmaya başlıyorum. Acun'la da orada tanıştım. Sonra da serüvenimiz başladı.

320
Şeyma Subaşı'ndan çok konuşulacak itiraf! - Sayfa 4

"POPÜLARİTENİN BU TARAFI DA VAR" Annem, babam beş vakit namazını kılan, ibadet eden, kendi yağında kavrulan mütevazı insanlar. Benden hiçbir zaman bir şey talep etmediklerini, beklemediklerini de özellikle belirtmek isterim. Evet ailem de çoğu zaman eleştiri oklarına maruz kalıyor ama Acun'un her zaman söylediği bir şey var, böyle bir popülaritenin bu tarafı da olacak. 'Herkes seni sevmek zorunda değil. Eğer sen bu kadar açıksan, bu kadar göz önündeysen, bu kadar fotoğraf koyuyorsan eleştirenlerin çıkması da normal' diyor.

420