Magazin
10 Ara 2016 13:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:15

Şeyma Şubaşı sosyal medya çetesini yakalattı! Organize bir şekilde...

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı, kendise organize bir şekilde sosyal medyadan hakaretlerde bulunan hesaplardan şikayetçi oldu.

Polisin yaptığı araştırma sonucu ortaya ilginç bilgiler ortaya çıktı. Üçü Türkiye'nin farklı illerinde, biri ABD'de ikamet eden ve sosyal medya üzerinden haberleşen 4 kadın tespit edildi.

Şeyma Subaşı'nın kendisine organize bir şekilde hakaret edilmesi ve iftiralarda bulunulması sebebiyle yapmış olduğu suç duyurusu sonrası tespit edilen 4 kişiye dün polis tarafından operasyon yapıldı.

İstanbul ve Mersin'de eş zamanlı yapılan operasyonlarla çete üyesi olarak tespit edilen Yeşim N. ve İlknur R. evlerinde gözaltına alındı, bilgisayarlarına ve cep telefonlarına el konuldu.

Emniyette yapılan sorgulamalarında İstanbul Ulus'ta ikamet eden Yeşim N. ve Mersin'de ikamet eden İlknur R. verdikleri ifadelerde suçlamaları kabul ettikleri öğrenildi. Digital deliller üzerinde yapılan ön incelemelerde tespit edilen diger iki kadının aranmalarına devam ediliyor.