Gündem
23 Mayıs 2016 16:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:32

Şevket Çoruh'un Binali Yıldırım paylaşımı tepki çekti!

'Arka Sokaklar' dizisinde Mesut Komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh'un Binali Yıldırım'la ilgili "Binali Bienali yapılsın Boğaziçi'nde kızlı erkekli" paylaşımı tepki çekti.

AKP'nin 2. Olağanüstü Büyük Kongresi dün Ankara Arena’da gerçekleştirildi. Şarkısıyla, filmiyle, resimleriyle Recep Tayyip Erdoğan’ın damgasını vurduğu törende, Ahmet Davutoğlu uzun veda konuşmasından sonra görevini Binali Yıldırım’a devretti.

Türkiye gündeminin en çok konuşulan konusu olan görev deviri, sosyal medyada ünlü isimlerinde gündemindeydi… Binali Yıldırım hakkında ünlü oyuncu Şevket Çoruh da tweet attı: “Binali Bienali yapılsın Boğaziçi’nde kızlı erkekli”

 YILDIRIM’DAN KIZLI/ERKEKLİ AÇIKLAMASI

AKP Genel Başkanı Binali Yıldırım'ın İstanbul Teknik Üniversitesi'nin İzmir Balosu'nda Boğaziçi Üniversitesi ile İTÜ hakkında söylediği sözler sosyal medya günlemine oturmuştu.

Binali Yıldırım ne demişti?

Üniversite sınavına girip çıktıktan sonra tercihler konusunda arada kaldığını belirten Yıldırım, “Ya Boğaziçi Üniversitesi’ne ya da İstanbul Teknik Üniversitesi’ne girecektim. Önce Boğaziçi Üniversitesi’ni ziyaret ettim. Bir baktım farklı bir dünya. Değişik binalar, surlarla çevrilmiş alan. Sonra bahçesinde gençler kızlı, erkekli oturuyor. Ben çok şaşırdım. Burada yoldan çıkarım dedim. Ondan sonra teknik üniversiteyi seçtim” diye konuşarak herkesi şaşırtmıştı.