Televizyon
27 Haz 2015 11:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:41

Sevilen yarışma yine ünlü isimleri ağırlıyor!

'Ben Bilmem Eşim Bilir'de bu akşam yine ünlü isimler yarışacak.

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, sunuculuğunu İlker Ayrık'ın yaptığı sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu özel bölümünde Hilal Özdemir Körmükçü -Hazım Körmükçü, Başak Daşman-Ender Mıhlar, Funda Mengüç-Tarık Mengüç, Hale Aksu Engin-Beyti Engin çiftleri yarışacak.

İlker Ayrık’ın "Eşinizi hangi nesneye benzetirsiniz?” sorusuna ünlü bayanlar ilginç olduğu kadar romantik cevaplar verdi.Eşi Hazım Körmükçü ile ilk gün ki gibi birbirlerine aşık ve hala sevgili olduklarını belirten Hilal Özdemir, Hazım Bey'i sarıp sarmalar çünkü diyerek yorgana benzetti. Ardından Başak Daşman sevgilisi Ender Mıhlar’ın görüntüsüyle karakterinin çok farklı olduğunu dile getirdi. Ender Mıhlar’ı televizyona benzeten Daşman; “çok renkli bir kişilik" dedi.

Funda Hanım ise eşi Tarık Mengüç’ü çakmağa benzetip “Benim elimde hem yandırırım hem söndürürüm” deyince stüdyoda bombayı patlattı.

Ardından nasıl tanıştıklarını anlatan Funda Mengüç "Düğünde görmüş beğenmiş beni. Benden önce 4 tane nişan atmış. Ben de denemek istedim, baktım bizim ilişkimiz yürüyor, her istediğimi yapıyor, gezdiriyor beni. Nişanladık ama bir sene sonra bende nişan attım.  Bir ay sonrada ellerinde çiçekler, başka bir kız istemeye gittiler. Duyunca ben de bir tutuştum, üzüldüm. Sonra da barıştırdılar bizi" dedi.

'Ben Bilmem Eşim Bilir Ünlüler' bu akşam saat 20:00’de Kanal D ekranlarında.